Re: Busto
Chainvkci napisao:Ma po meni sve ovisi i gdje zivis, recimo od grindanja nl10 moze se u nekim dijelovima Hrvatske i u vecini BiH pokrit osnovni zivotni troskovi, dok u nekim bogatijim zemljama i veci limiti mislim da bas nisu dovoljni. Takodjer mene osobno na igranje pokera za osnovni izvor prihoda je navela situacija gdje mogu birati, raditi za 2-2.5k kuna 10-12h dnevno dok ovako na nl10 uspjem isto toliko zaraditi uz prosjecno igranje oko 4h dnevno. Jednostavno nezelim robovati nekom tamo liku sto te izrabljuje citavi mjesec i onda jos molis za placu da ti isplati. Godisnji, osiguranje i ostale pizdarije nepostoje. E sad ako bude ikakva prilika za imalo ok posao naravno da bi prihvatio to prije nego igranje pokera, jer je puno manji stres i recimo da imas neki 100% siguran izvor prihoda, a mogao bi izdvojiti i neko vrijeme sa strane da se zaradi nesto i od pokera. Svakom je situacija vjerovatno specificna, ja sebe tesko vidim da bi mogao grindati 8-10h dnevno, al trenutno mogu pokriti neke osnovne stvari i to mi je ok. Prepoprucio bi svakome da proba pa vidi dali to njemu odgovara i kako mu se svidja taj lifestyle, al definitivno nije uopce lako i jednostavno.
Ti igras na ipokeru jel tako? Jesi tight stari moj...
Jel igras i ti tamo i koji ti je nick? Pa sad da sam mozda na malo tight strani to je istina, al ipak nebi rekao da je 23-19 bas toliko tight. A uostalom zasto bi bilo koji stil pokera bio pogresan, bez obzira dali si TAG, LAG ili nesto izmedju.. Samo je stvar sto ti vise odgovara