Re: Robert - fakker11, roba59
ajde manje price i više glasovanja!
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice Natrag 1 -¦- 18 19 20 21 22 -¦- 32 Naprijed
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
ajde manje price i više glasovanja!
Mislim da nemam šane biti 1.
Ja baš mislim da ces bit prvi - Slovenci + Pokerica...
A i sa ovog foruma je glasalo 5% ljudi.
Uploaded with ImageShack.us
imas ih!
vidim da u zadnjih par dana runnas skoro ko ja
robi, kolko brojiš?
Evo i ja sam dao svoj glas..
robi, kolko brojiš?
Još oko 35k
odlično.... sretno šefe
roba kaj velis da napravis neki video ak imas vremena u kojem bi snimio zadnje prikupljanje bodova na nl200
roba kaj velis da napravis neki video ak imas vremena u kojem bi snimio zadnje prikupljanje bodova na nl200
Pa mogu usput uključit camtasiu. Ali neznam što bi mogli korisnog vidjet.
BugsBunnyD napisao:roba kaj velis da napravis neki video ak imas vremena u kojem bi snimio zadnje prikupljanje bodova na nl200
nznm bio sam gledao jednom te kak igras al ono tesko te nac posto si skriven a volio bih pogledat video jednog tvog sessiona makar mozda nl200 mi je previse
snimi session u kojem ces postat SNE :DDD
nesto smo ovdje pisali o team online, pa ako zelis bit tamo jednog dana otvori svoj blog i puno pisi jer mislim da to donosi puno bodova jer je novi team online frosty012 http://www.pokerstars.com/team-pokersta
ler-frost/
i ovo je njegov blog http://frosty012.blogspot.com/
mislio sam da ce to biti vinivici ili madshooter al izgleda da su mu blog i ne odlazak na haveje nego grindanje za SNE donijeli puno bodova
eto tolko
edit: zapravo kako to ide sa team online? jer vidim da vinivici ceka rezultate za sebe, uzimaju ih po kategorijama ili?
Zadnji popravljao Andre_787 (15-12-2010 23:27:59)
da,mad-shoe-ter nije upao,evo maila od PS:
Hi Phong,
I wanted to write you to let you know that unfortunately you are not going to be added to Team Online this year.
However, you should be proud to have made it to the finals of the selection process. All of the finalists beat out tho...usands of candidates to do so, and to standout from the crowd was, and is, no small feat.
Going forward we urge you to continue to promote yourself and position yourself to have an opportunity to try again in 2011.
It was a pleasure speaking with you and getting to know you and your game, and I look forward to seeing your career and passion for the game of poker and PokerStars continue on in 2011, as it was those qualities that got you to the finals in the first place.
Best Regards,
Dustin
a kad si u team online el ti barem daju nesto para il to samo ovako ?
naravno da ti daju
dobješ ugovorno po satu igranja,dakle h/$
propast napisao:a kad si u team online el ti barem daju nesto para il to samo ovako ?
i koliko sam cuo uz ove standardne bonuse sto uzimas za FPPe, imas jos neke bonuse sa povoljnijim rate-om
mandza napisao:propast napisao:a kad si u team online el ti barem daju nesto para il to samo ovako ?
i koliko sam cuo uz ove standardne bonuse sto uzimas za FPPe, imas jos neke bonuse sa povoljnijim rate-om
da,jer sve zavisi kakav ugovor dobiješ od njih...sigrno ovaj novi član i isildur1 nemaju isti
ja sam pocetnik u online pokerisanju,igrao sam malo na ovaj ful tilt i cini mi se da je ovdje sve namjestaljka izgubio sam oko 40 eura,ako mozes da me uputis gdje i kako da igram,puno hvala
Ako misliš da je namješteno onda nemoj nigdje igrati.
pa ne znam jel namjesteno,ja samo pitam vi imate vise iskustva da me uputite
jbte ovaj bigacsiga se digo iz pepela...oderao vas jebački....a nije ga bilo u talonu...