Re: PokerPro Freeroll liga
Jel fakat prizepool 1k ili je neka greska?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
pise da je 1290$ ali mislim da nema sanse da ostane na tome..osvajacima ce uzet lovu i to je to..imam za stolom jednog iz hrvatske i jednog iz malte,ostalo slovenija
frenky1234 mi upravo ispao,sam za stolom s slovencima i jednim maltezanom
ja mislio da u 9 pocinje lol ... ajd pokusat cemo nest
jel se stvarno isplacuje lova za prvih 20 mjesta il je to neka greska??
pise da je 1290$ ali mislim da nema sanse da ostane na tome..osvajacima ce uzet lovu i to je to..
sigurno greška ..
evo,ostalo nas 20,od 23. mjesta je hfh play..sad kad nas je ostalo 20,kad smo kao ITM,i dalje je hfh nesto su se zeznuli s ovim turnirom ovi u nordici
ja sam upravo ispao i lova mi je sjela na racun..tako da idem to sad potrosit prije nego mi uzmu
naletio sa 8-8 na 9-9..jebiga
ja sam upravo ispao i lova mi je sjela na racun..tako da idem to sad potrosit prije nego mi uzmu
naletio sa 8-8 na 9-9..jebiga
Kolko si dobio? Kolko je bio na kraju fond?
fond je kao sto sam rekao ranije,1290$,ali,ponavljam,lova ce sjesti ali mislim da ce nam je uzeti..10 nas ostalo,ja 9.
EDIT:izletio JJ vs KK pf..dobio 22.57$,vidim ih na racunu,samo koliko dugo
Zadnji popravljao antoniob (05-09-2010 23:24:19)
lol. ostalo nas je 9. jedini sam hrvat na stolu. sve sami slovenci
ojebotipas,nisam skuzio da si hrvat..ajde,barem sam tebi dao 10k cipova..
ja sam lovu odmah zdonkao na ajncu..tako da mi je ne mogu uzeti
zamorano-sretno!
4. na kraju. - $103.20
evo lova ostaje svima. congrats!
ko nije dobio ticket za turnir nije se registrirao ispravno!
neka svi koji se misle da bi morali dobiti coupon napisu svoje nickove pa čemo probati srediti, da dobiju za sledeči turnir!
Ovaj ja sam se jučer registrirao pomoću onog vašeg linka i ispunio ono šta treba tamo upisao sam nick na nordici i ovdje koji imam, i upisao mail, sad bi to trebalo biti to?
Ovaj ja sam se jučer registrirao pomoću onog vašeg linka i ispunio ono šta treba tamo upisao sam nick na nordici i ovdje koji imam, i upisao mail, sad bi to trebalo biti to?
Pa da.
evo meni su sad javili da sam dobio kupon, s tim da mi istice u nedjelju... hocu li na vrijeme dobiti novi kupon?
evo meni su sad javili da sam dobio kupon, s tim da mi istice u nedjelju... hocu li na vrijeme dobiti novi kupon?
da
Jebga propustio sam 1. turnir.
evo sad se registrirao i dobio kupon. Kad je na redu iduci turnir?
Jebga propustio sam 1. turnir.
evo sad se registrirao i dobio kupon. Kad je na redu iduci turnir?
Iz nordice su nam javili da igrači s ovim nickovima nisu registrirano preko pokerpro-a i zato nisu dobili kupone:
ico424
firecookie
Adzivu
zgodaan
butkoo
1986iamlegend
Vjerojatno niste počistili cookije, a već ste prije išli preko neke druge stranice na nordicu pa vam je ostao njihov cookie.