Re: *** Official Volume Bet - ožujak ***
Ja ću HIGH i MED 8 stolova po 200$ oba.
Pošaljem lovu kroz koji dan
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Ostala rasprava » *** Official Volume Bet - ožujak ***
ja igram nl5 i nl25. moze da mi se racuna samo nl5, posto nl25 samo probavam i ne pravim mnogo ruku.
Može, ali na nl25 ti se ništa ne računa. Ni broj handova ni zarada.
A sto ako igramo regularno 2-3 limita? Znaci ne spustamo se radi gubitka.
A sto ako igramo regularno 2-3 limita? Znaci ne spustamo se radi gubitka.
Pošalji prvo screenshot pa ćemo odobriti ako je istina.
ok ja sam in -- puki986 pokerstars sve 17+ stolovi za 50$, znaci ukupno 150$
sve 3 kategorije LOW ,MEDIUM i HIGH
valjda se moze,roba ispravi me ak sam nes krivo skuzio
Zadnji popravljao puki86 (05-03-2011 15:55:37)
2 kategorije max možeš uzeti. Jedino možeš betati i $50 i $200.
Al sta cete odobrit? Mene samo zanima kako bi se onda zbrajalo.
ok onda medium i high za 50 $
faking shit fakt sam retard , valjda ovak moze ??
oce bit itko osim men u kategoriji 17+ ??? sam protiv sebe cu igrat i dobit nakraju lovu nazad
Zadnji popravljao puki86 (05-03-2011 16:03:55)
ako bude malo ljudi tu, onda može HIGH i MED po 50
ty
ako bude malo ljudi tu, onda može HIGH i MED po 50
A znaš da možeš i $50 i $200 uzeti?
ok onda medium i high za 50 $
faking shit fakt sam retard , valjda ovak moze ??oce bit itko osim men u kategoriji 17+ ??? sam protiv sebe cu igrat i dobit nakraju lovu nazad
Pa nije valjda tak teško skužiti....
Ti si u kategoriji koja se zove MEDIUM - $50 i HIGH - $50. Tu budu i ljudi koji igraju 8 stolova, samo oni moraju napraviti manje handova. Broj handova na 8 i broj handov na 17+ stolova, otprilike odgovara jednakom broju sati igranja.
Al sta cete odobrit? Mene samo zanima kako bi se onda zbrajalo.
Daj pitaj konkretna pitanja koja te zanimaju. A ne što bi bilo kad bi bilo...
Prvi put stavljamo bet i pravila. Ako bude kakvih neobičnih zahtjeva, možemo ih analizirati i odlučiti dal mogu ući u bet.
ok bitno da vi kuzite
ja cu odigrat 150 k pa sad kako bilo, shipam sad na stars na fakker11 - 100$
Brijo sam da sam dovoljno konkretno pitao. Ugl znaci igram regularno nl 10 i 20 € stolove. Jel moram biti winning na oba limita? I kako ce se onda zbrajati odigrane ruke (sveukupno ili pojedinacno)?
po meni najbolje da se odlucis prije beta sta zelis.. Znaci ako hoces da se svi handovi zajedno zbrjaju, onda moras bit na oba limita u +.. Ako zelis da se gleda samo odredjeni limit, to kazes prije beta, ali onda ti se ne racunaju handovi s drugog limita..
Ne, ne moraš na oba biti u plusu. Nego ukupno u plusu. Možeš recimo biti na nl10 u minusu 100$, a na nl20 u plusu 500$. Znači u plusu si $400.
Ako zelis da se gleda samo odredjeni limit, to kazes prije beta, ali onda ti se ne racunaju handovi s drugog limita..
+1
jos nesto da resimo
prihvatim sad da cu na 12 stolova odraditi 30k ruku. odigram za taj mesec 50k ruku el mi se gleda profit za prvih 30k ruku ili za svih 50k ?
prihvatim sad da cu na 12 stolova odraditi 30k ruku. odigram za taj mesec 50k ruku el mi se gleda profit za prvih 30k ruku ili za svih 50k ?
Za sve ruke.
Ne, ne moraš na oba biti u plusu. Nego ukupno u plusu. Možeš recimo biti na nl10 u minusu 100$, a na nl20 u plusu 500$. Znači u plusu si $400.
Tilt napisao:Ako zelis da se gleda samo odredjeni limit, to kazes prije beta, ali onda ti se ne racunaju handovi s drugog limita..
+1
OK.
A ovo sto je Tilt rekao mi bas i ne pase zbog razloga jel recimo da po sesnu igram 5 stolova nl 20 i 5 nl 10. Sto znaci da ako se odlucim za samo jedan limit trebam odigrati preko 120k handova za MED kategoriju.
No dobro tako je za mene nekom drugom moze pasati.
igrat ću rush nl10, 4 stola 6max i 2 stola FR... ulažem 50$, nick joker_1811
Da, ali zašto nebi da ti se računaju oba limita?
igrat ću rush nl10, 4 stola 6max i 2 stola FR... ulažem 50$, nick joker_1811
To ti spada pod 17+ stolova. Koju kategoriju biraš (LOW, MED ili HIGH)?
Opet se nismo skuzili. Jel odlucio sam da ce mi se racunat oba ako cu biti u betu.
A malo da Ma reko sam ok na tvoje pa sam mislio da ces shvatit.