Re: Gridnanje i grintanje
nemoj se obazirat na to...150bi down je mislim uobicajeno a o manjim swingovima da ne pricam...imao sam oko 100i nesto komada da nisam bio itm (razlog jer na bublu divljam i lovi top 3 pozicije) ispao 10 ili 19 gotovo je isto jer je u biti sva lova u top3 (po meni je samo top 2 ok)
@misko i ja radim sa mentorsima i mislim da je igor 10000% u pravu, btw imam te na solidnom samplu igras ok jebeno agresivno ali ima nekih handova za koje bi te htjeo pitat dali je issclick ili kaj vec... sjecam se jednog q3off shova sa 9 bba s midle positiona s time da si prije foldao co i btn... iskreno mislim da je bolje 82 off trpat s btn nego q3 off iz midlea ali sam to protumacio kao miscclick, ugl ja sam te u potu iso sa jj ali smo obojica naletili na bb koji je imao AA
A da?
prvo: imaš me na sampleu cca 50 handova(osim ako je tebi to solidan sample)
drugo: ako je hand zaista tako išao onda ga postaj na forumu i dokaži da lažem, jer išao je ovako: imao sam 5.6bb i Q5s sa cuttofa i ti si me izolirao sa 88 sa buttona,a BB nas je callao sa AKoff i odnio pot...
Doslovce sve što si gore napisao je drugačije...ajd ti objasni to???
i da
mr ne kontam kako je predvidljiv kada mr aa a isto tako i 72
mr ne radim samo bvb jer je jebeno predvidljiv i sa week handom mu dajem sansu da me ligh 3b tako da cu bvb ovisno o stacku ponekad shipat a ponekad radit 2,5x rejz.
Mr je dobar jer tvrdim da imas skoro isti fe, dapace vecina fisheva mr smatra kao monster trap raise, a isto tako ako to radis sa smecem i dobijes npr 3b shove ljepse je izgubit 2bba nego 2,5 ili vise...
Osobno koristim 3x +1bb po limperu u ranoj fazi jer je logicno da aa neces mr na lvl 10-20 posto ces 99% dobit milion callova..
u kasnoj fazi kad sam 10-15bba deep radim mr sa smecem i sa monsterima, shipam obicno samo neke midle handove tipa a5 gdje ne zelim call od a8....dok ce mi taj a8 nekad lupit 3b na moj mr kad to radim sa aj+.
tako da globalno mislim da je mr zakon, i svi regovi ga preporucaju na 180 mansima.
kako smo u mentorsima imamo pristup hh revievima gledao sam sva videa od shen888 (po meni najjaci 180man igrac) i tip igra identicno kako sam gore napisao..btw ovo sto je igor napisao za overplayanje, potpisujem 1000%, jer sam i sam dobio po prstima milion puta jer sam doslovno igrao kk kao da imam 72 i ne zelim nikog u potu...
Koji to coach vama preporučuje minrejz sa 8bb(na shen-u imam preko 1k handova i on nikad ne minrejza sa 8bb)?Baš me zanima njegov ROI...a za ovaj post koji si napisao LOOOOOOOL
Sve si pomiješao što su ti objašnjavali obv.
I da je shen888 najbolji 180 man grinder?Po volumeu možda i jest,ali na sharkscopeu imaš ROI od svakog rega,i def. nije na vrhu
ps: ja full koristim minrejz na 180 man, samo sa 8bb jako,jako rijetko
Zadnji popravljao malimisko (08-01-2012 06:34:38)