Bok ljudi,
Evo javljam vam se skijanja u Italiji, gdje je dobar internet stvarno jebeno teško naći, tako da ću vam video ostati duzan za neki drugi update. Međutim prije nego krenem, htio bih čestitati i zazeliti zajednici PokerPro sretnu i uspješnu 2015, a i zahvaliti vam na podršci tijekom prošle godine. Baš mi je bilo zadovoljstvo podijeliti svoju, u ovom slučaju, uspješnu priču.
E sada, vrijeme je da se malo ta zbivanja u 2014 skrati u nekoliko činjenica:
Zarada Na Stolovima 2014: 81 503.10$ ~ 531 104 HRK
Rakeback & Promos 2014: 59 653.9$ ~ 388 650HRK
Sveukupna Zarada 2014: 141 157$ ~ 920 207HRK
Prosječna Mjesečna Zarada 2014: ~ 11 763$ ~ 76 634HRK
Igrani Limiti: NL20 – NL1k
Odigrane Ruke 2014: 1 114 539
Prosječni Mjesečni Volumen 2014: ~ 92 878
Odigrani Sati 2014: 110 539 min = 1842h and 19min
Prosječni Odigrani Mjesečni Sati: ~154H/Month
Prosječna Satnica: 76$/h ~ 495HRK/h
Sumnjam da moje riječi govore više od ovih podataka. Namjerno sam odlučio staviti to u HRK da si lakše vizualiziram što sam ja to zapravo postigao. U godini dana sam skoro zaradio 1 000 000HRK. Ni sam ne mogu vjerovati. Istina je nije sve moje, ali zbog toga bi se i zahvalio svom coachu i mentoru Gordonu Gekko što me ispravno vodio tijekom godinu i pomogao da ostvarim takve rezultate. Ipak mi je on omogućio da zaradim takav novac, a sad kad ga imam mogućnosti su mi veće i šire. Ja naravno znam koji putem zelim ići u 2015, a sve što mi treba za to sam ostvario u 2014. Tako da se ja sve u svemu nemam šta zaliti.
Cilj u 2015 je sam postati miljunaš u HRK valuti s obzirom da mi u toj valuti još uvijek radi mozak. To onda sve pripada meni i vjerojatno već i ovo sve izgleda nekako nevjerojatno, a kamo li da sve to pripada meni. Naravno bit će mi svejedno hoće li to biti od igranja, RB ili coaching, na kraju godine bitno je da uspijem zaraditi 1 000 000HRK. Naravno neke stvari poput coaching-a ne spadaju u ovaj projekt tako da sluzbeni cilj je zavrsiti ovaj 250k$ projekt, za kojeg se nadam da će te i dalje pratiti.
Naravno prvi put u zivotu sam i coach u ovoj godini tako da postoji i cilj s ovo dvoje mojih studenta. S obzirom da sam imao losing player i BE player na NL25, a sada nakon malo više od mjesec dana igraju NL50, jako sam zadovoljan i stvarno će biti gušt pratiti njihov razvoj. Nadam se da ću na kraju postati poker buddy prije nego coach.
Bilo je još puno tih vaznih momenata u ovoj godini, poput ''laganog'' odlaska iz HR u Italiju, najveći winning day od ~5,5k$, prvi NL1k shot na kojem sam bio usran i čak klecao na koljena za vrijeme AK vs QQ flipa(kao u početcima poker karijere na FT turnira ), najgori dan, prvi +20k$ mjesec itd. Bilo je puno toga, ali jednostavno ne stane to sve u jedan post na forumu, ali mislim da ovi podaci gore pokazuju nekakvu veliku sliku.
Sve u svemu, moji thought process se i dalje razvija, i ja i dalje imam sve veću zelju za napredovanjem, tako da ljubav prema ovoj kartaškoj igri je još uvijek prisutna i dok toga ima ne bojim se zasićenja , a samim time radni sati, volume i sve ostalo mi i ne pada tako teško. Naravno ove godine zelim poraditi i na drugim stvarima, van pokera, što bi moglo malo utjecati na limite koje budem igrao i pristup, ali cilj je tu i jasniji je no ikad, tako da ajmo Hans! GL, GL!
Zadnji popravljao HansTheGreat (09-01-2015 17:28:13)