Tema: Cashing out i BRM
Mislim da se sa ovim problemom nose svi igrači mikrolimita koji se trude moveupati, a opet bi htjeli imati nešto od svih onih sati provedenih za kompjuterom. To sam si postavio i kao jedan od ciljeva za 2014.(http://hr.pokerpro.cc/forum/viewtopic.p 98#p123998), cashoutati neku siću tu i tamo, ali pitanje je koliki dio bankrolla/postotak winningsa si isplaćivati? Jasno je da bi bilo najbolje čuvati roll i bježati što prije na više limite, ali ako zna netko neki sustav povremenih malih cashouta, a da roll ne nazaduje previše, neka podijeli.
Radi si dnevne planove kolko ćeš igrati i radit nešto drugo. To ti je ko da imaš poduzeće doma, nekad nećeš odmah vidjeti rezultate pa se stimuliraj nekako drukčije (recimo razradi plan kolko ćeš cashoutat s obzirom na zaradu ili količinu igre+ dodaj poticaje za analizu svoje igre i napredak).
Rear, ako možeš nabacit primjer za plan cashouta bilo bi odlično, zanima me i kako to radite vi koji živite od pokera. Čitao sam neke threadove na 2+2, ali nisam puno toga korisnog našao.