Tema: Noćna Mora
Odlučio sam pisti blog radi sebe da lakše mogu pratiti svoje ciljeve. Trenutno imam jedan jedini cilj stvoriti bankroll. bar od 1000$.
Za početak ću biti zadovoljan i sa 500$ i da to bar postignem u dva mjeseca nadam se.
Moj početni bankroll bit će oko 70$-75$( 500 kuna).krećem s ciljem sutra ili prekosutra.
Za početak igram ili krećem SNG 9 sa buy-in od 1.5$ ;SNG 180 buy-in od 0,50$; SNG 90 buy-in 1$ plus satelite SNG od buy-i can 0,16 do 0,80$. I naravno MTT isti igrati od buy-in 0d 1$ do 5$ ali zavisi od bankroll i satelita ako osvojim,,
Koristim se taktikom upravljanja bankroll od 50 buy-in za SNG ili 100 za MTT (ako budem igrao više stolova), Još se koristim taktikom vođenja bankrolla za SNG i 5% od bankrolla za MTT 2% bankrolla a cash još ne mislim igrati ako budem igrao bit će 5% od bankroll.... Ovaj sam si cilj postavio jer želim imati stalno novaca na računu za igrati dok to ne postignem ne dižem novce nikakve s računa. Igraću na pokerstarsu.Prvi cilj je 100$ pa 500$( zavisi od situacije ako budem u plusu iznad 500$ možda u toj fazi bi počeo dizati zaradu ali ispot 500$ ne dižem . Nadam se da če mi se cilj ostvariti i do 1000$ da neću imati potrebe dizati..
Inače sam za sad luzer igrać bez većih zarada i rezultata najbolja mi je reza 3 mjesto za 1$ oko 1400 bilo je regularan format 10min. Ustvari do sad nisam bio ustrajan u svojoj igri i ciljevima igrao sam u tiltu nisam bankrool management se držao u igri dolazilo je do gubitka.Ovo isto pišem jer mi je i cilj da pomoću vas isto nešto naučim, ili da dobijem koji dobar savjet i slično..Isto želim učiti stjecati vještine pomoću vas..a možda ću morati i tražiti osobnog trenera. I zato je ovo noćna Mora za mene jer želim rezultate pozitivne i poćeti zarađivati...Koristim i HUD kji ima samo osnove za igru VPIP; PFR; AF; Broj ruku odigrano i imam dodatak poker calculator u stvarnom vremenu ali njega baš i ne koristim,ali neka i dobro dođe.nadam se...Ako me krenem počet ću koristiti Holdem Manager..
ovako trenutno izgleda moj graf na poker starsu:
nadam se da ću uspjeti ostvariti početne ciljeve i biti poslije u samom vrhu kao igrač ali s profitom...Koliko će mi trebati da to ostvarim? To je moja Noćna Mora.......
Idući put se javlja za mjesec dana ili dok cilj ne postignem i još ako budem ima kavu zanimljivu ruku za prikazati ili pitati kako sam trebao odigrati itd...
Zadnji popravljao green (18-02-2015 00:24:49)