Tema: Na NL10 do MILIJUNA!
Pozdrav svima,
Čitam forum neko vrijeme pa sam se i ja odlučio objaviti svoj projekt. Kao što sam naslov kaže cilj je igrajući NL10 na starsima doći do milijuna! hahaha ok ovo je mala šala, ali ne bi bilo loše. :-)
Ugl. razlog zbog kojeg sam odlučio pokrenuti ovaj projekt je taj da sva ekipa koja ovdje otvara projekte su ili studenti/nezaposleni ili profi igrači pa shodno tome grindaju dnevno 5-8h, što je super, ali nisam naišao na projekt koji je otvorio netko tko je kao ja full time zaposlen i igra poker rekreativno 1-2h dnevno ovisno o slobodnom vremenu naravno sa ciljem da i nešto zaradi.
U kratko o meni, inženjer elektrotehnike sa full-time jobom u IT firmi. Igram poker zadnje 3 godine, online većinom na starsima, a igrao sam u zadnje vrijeme na iPoker mreži (Titan i Paddy). Igrao sam ponešto i live u Casinima i home game-ovima. Na starsima sam prestao igrati prošlo ljeto i prešao na iPoker mrežu i tu sam igrao do nove godine i odlučio da neću više igrati poker (hahaha yeah right).
Krajem siječnja frend je krenuo opet na starsima, a ja bio na bolovanju pa iz dosade uplatio isto na starse 640$ i krenu pimplati NL10 i tako nastavio i nakon bolovanja. Igram većinom na regularnim stolovima (9 komada) a ponekad ubacim i malo zoom-a.
Rezultati u tih 5 tjedana su slijedeći na 60k handova:
Zadnji popravljao Mihki (01-03-2015 23:21:31)