Tema: Bildanje mozga za bildanje bankrolla
Pozdrav svima! Prijavio sam se za bpc cfp pa ću ovdje voditi blog. Svi komentari dobrodošli. Za početak evo malo o meni.
Zovem se Ivan i većinu svog vremena provodim kod kuće pa sam stoga savršen kandidat za CFP (bar se nadam). Ništa me osobito ne zanima, pa ni poker, ali ga uživam igrati kao zamjenu za tradicionalni posao. U slobodno vrijeme, ako nemam nekog drugog posla, obično igram igre na kompu ili slušam nešto, gledam neki video, čitam nešto na netu, uglavnom nešto na kompu kako bi i dalje uspio provoditi većinu vremena doma.
Poker sam počeo igrati ozbiljnije nakon što sam završio fakultet (na način da sam se ispisao) negdje u 2011. Igrao sam na ipokeru nešto više od godinu dana, uglavnom bumhuntao na HU super turbosima. Igrao sam najviše 50 i 100 dolara buy-inove i 200 kad je sjedio neki lošiji igrač. Kad se ipoker podijelio na dva dijela krajem 2012. na mojem skinu je ostalo dosta regova tako da u 2013. nisam puno igrao. 2014. sam se prebacio na PokerStars i počeo igrati Zoom. Nije dobro krenulo i tokom vremena sam se trebao spustiti na 10NL i uglavnom bio na nuli do sada pa sam zato počeo tražiti coaching.
Za cfp sam čuo prvi puta na 2+2 coaching subforumu. Zato sam malo pratio Hansov blog i nakon što sam vidio još drugih preporuka sam se odlučio za bpc. Coaching imam do 10k tako da mi je cilj to što efikasnije dostići. Dolje je moj graf sa PokerStarsa. Od ipokera više nemam history jer je umro zajedno sa starim kompom.
Zadnji popravljao idohu (19-02-2016 14:19:53)