Re: Equilab, notes, statsi, svašta nešto
Ok su notesi. Ja ih ne skracujem jer mi onda duze treba da skuzim kaj pise. ![]()
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Ok su notesi. Ja ih ne skracujem jer mi onda duze treba da skuzim kaj pise. ![]()

Ovdje mi je u drugom handu opalio OTR 1/2 pota i bilo je za value; dali da obrišem sad taj note?

Kako vam se čini, jel opet može nešto skraćeno??
@nivea kaj znači ovo kaj si napisao "Ako to ponovi još koji put, može generalno napisat: bvm pp ip"?
Ja bi preporucio samo umjesto da pises tipa "JJ22" board da kategoriziras board na nacin da je to "2pair board" i slicno, tako odma i s vremenom naucis na kakvim boardovima cesto odigravaju nutse sporije kada brze, kada vise blefiraju itd ![]()
Kaj se skracivanja tice, mozes ti pisat i biblije samo je bitno da kad ti to procitas da skuzis. Sve je ok recimo npr "MP-a" bi moglo bez problmea bez "-a" ![]()
I recimo mozes pisat specificne pozicije COvsBTN al sumnjam da ces cak na NL10 tak cesto na iste naletavat da ti to treba nego onda bolje napisat "calls 3b OOP 43s" ![]()
Samo je bitno kad ti za par dana procitas iz vedra neba da ti je jasno o cem se radi .
prijava odnosno registracija za objavu odgovora