Tema: .
.
Zadnji popravljao Tilt (26-02-2015 13:08:07)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
jooj pa sad ce svi znati da na Everestu ima Ribetina
Krenilo ti lijepo sada.
... mah meni na everestu bilo super u pocetku poduplao si Bankroll i onda izgubio to sto sam si poduplao i onda danima uvijek se oko nule kreteao (a nema rake-a da imam uopce neke koristi) dok nisam ko pravi tiltovac otisao na jedan stol sa vecim limitima i izgubio od lika sa BadBeatom
..ostalo mi 0.81$ - pa uz malo zdravog razuma i srece pretvorio sam to u 10 $ - Ah najbolje je kada padnes sa 100$ na 81Centi takvu lekciju neces nauciti u nekoj knjizi
1. hand - njegovo razmisljanje- imam 2nd nut flush, nije valjda da on ima nut flush
2. hand - ok
3. hand - malo veci preflop raise. 0,55 ajmo rec, ostalo ok
4. hand - nebih znao, inace kad overbetam znaci da bas zelim da me calla, neznam kakvo je njegovo razmisljanje tu
koliko si handova dosad odigra na 6max NL10 i koliko si Summit Pointsa skupija?
Ne znam, jer nisam imao HEM, al ne puno jer sam igrao sng, a cash samo povremeno, bodove sam pretvarao u cash i registriro se s njima na sng tako da ne znam koliko sam ih ukupno skupio.. Za 1. mjesec imam skupljeno 1500 bodova, a u 12. mjesecu sam usao u camp 2... Od nove godine igram samo NL10, i nekad usput odigram koji mtt... Jesi ti isto na everestu?
ne, al mislin rjesavat neki bonus pa da vidim koliko je isplativo. hvala
1. hand
sve standardno. nemos ocekivat da ce on bacit top pair i AhighFD tako lako
2. hand
mozes slobodno fold na njegov raise na flopu. tesko da ti je tu boja dobra ako ti i dodje, a ganjat rupu ne znan koliko ima smisla.
3. hand
jbga, pogodija 3 outera
4. hand
budi sretan sta je samo callao na riveru
p.s. nemoj ovoliko handova u jedan post stavljat, odma u startu odbijes citatelje
Moze se lijepo na everestu zaraditi samo treba cekati dobre karte i imati srece ...
... i jbg za turnir i meni se cesto takvo nesto dogodi
Ako je ovo sve nl10, kako si uspio izgubit 220$ u 11k ruku na non-sd??? To je 22BI!
Mislim da bi trebo poradit na tome, ovoliko veliki minus nije normalan...
Kako poraditi na tome?
imas tu nesto http://www.pokerpro.com.hr/vijesti/14-k nings.html
Dobro je i jedno i drugo... da napraviš 100k ruku je malo bolja opcija.
Nego, pazi se da na nl25 ne zaglibiš i ostaviš pola rolla. Često su ljudi znali "tejkat shotove" i onda izgubili pola rolla jer se nisu znali vratiti dolje.
Povećati PFR da ti omjer VPIP/PFR bude manji, nešto tipa 22/19 i povećati AF barem preko 2
za pfr ti je jasno da manje limpaš i više betaš/reisaš - odmah će ti se malo dići i 3bet
AF - manje callaj flop/turn bez dobre ruke, onda u većini slučajeva foldaš river i ostavljaš puno $$ u potu = zato ti je crvena linija padajuća. AF je omjer callanja naspram betanja i raisanja - da ga digneš ne moraš 3,4betati ko manijak post flop nego smanji frekvenciju callanja i umjesto callanja marginalnih situacija ili foldaj ili raisaj
prijava odnosno registracija za objavu odgovora