Re: PokerStars - Promocije
Da, to je neki bug...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
i meni se to isto dogodilo više puta u zadnjih tjedan dana ( igram omahu NL50), pise da ima 5 igraca za stolom, i ja uđem pa me doceka table is closed ( il tak neš)
Vam radi pokerstars? kad uđem samo mi vrti connecting i nikako da se spoji, i tako vec zadnjih desetak minuta. nikad još nisam imao ovakav problem
Meni je u toku igre dosla poruka kao 15 minuta nece radit ali kako vidim to se oduzilo.
Poker Stars pitanje - Dogada mi se sljedeca stvar, kada pocnem otvarati stolove, od npr 20 slobodnih na minimalno 10 mi se pojavi sljedeca poruka : This table has been closed , premda stoji i dalje da ima 8 igraca koji igraju(tj 1 mjesto slobodno). To me izluduje jer dok postavim 14 stolova treba mi duplo vise vremena zato sto mi se stalno javljaju te poruke i onda moram zatvarat, otvarat...Da li se to jos kome dogada ili da mozda reinstalam Stars softwer?
Hvala
Kad igram HU to mi se stalno događa, ali to nije bug.
PokerStars uvijek ima samo 1 prazan table.
Ako igraju 3 igrača za nekim stolom i sva 3 leftaju, table se zatvara, a ti si možda ušao u baš tom trenutku jer možda software nije još stigao refreshati bazu podataka na stolovima.
Nije stajali su nekoliko dana ti stolovi-sad ih nema koliko sam skuzio.(stajao jedan te isti stol sa istim igracima par dana)
Evo sada sve radi poslje restarta...Valjda je bio bug. Hvala
Meni je stari igro na mom accu, i ja kad god bi se probo logirat pisalo mi je da netko vec igra na mom accu, bez obzira jel on igro il nije. I on je reko da mu je neki stol otvoren vec 5 dana i da ga ne moze zatvorit. Danas proradilo konacno.
evo nesto zanimljivo za ovaj mjesec.
http://www.pokerstars.com/poker/promotions/vpp-league/
šta mislite, bi mogao uloviti neki komadic nagrade sa recimo 2 000-3 000 VPP ovaj mjesec na NL 10, i $20 bi bilo super
Zadnji popravljao Andre_787 (03-08-2010 18:17:16)
sumnjam da ces nes ulovit s tako malo vpp-a, ja se sjecam da sam ja radio bez problema 200-300 vpp-a dnevno a ima jako puno igraca na starsu tak da ce ti se bit tesko ugurat medu 500
Zadnji popravljao puki86 (03-08-2010 18:23:57)
Vrijedi probati....Znam da je tesko za procjeniti ali onako "odokativno" moze li netko reci koliko bi trebalo VPP-a za top 500...po vasem misljejnu??
Ja planiram biti medju top 10, a nadam se top 5.
Se smije znati koliko ti uspijes mjesecno VPP-a skupiti...onako cca?
roba59 napisao:Ja planiram biti medju top 10, a nadam se top 5.
Se smije znati koliko ti uspijes mjesecno VPP-a skupiti...onako cca?
U tome mjesecu planiram preko 100k... Inače oko 70-80k (sad kad idem na SNE). Inače oko 50k.
ako je ovo tocno kaj ti je na blogu onda dosta kasnis za SNE ritmom, os ti uspit to ulovit ?
ako je ovo tocno kaj ti je na blogu onda dosta kasnis za SNE ritmom, os ti uspit to ulovit ?
Nije točno bilo... Evo, updejtat ću kroz par minuta.
Da, stići ću. Sad ću više igrati kad bude taj race i vjerojatno prestići pace. A i ako ću zadnji mjesec dana zaostajat, mogu zdonkat 10k samo da budem SNE jer mi se isplati.
bilo bi ok da updateas i koji post hehe
Nemam vremena... Da imam, bio bi ispred pace-a.
Nemojte se zaboraviti prijaviti na rakerace...
Evo, trenutno je 4300 igrača tako da možda neće biti teško upast medju 500.
Jel se to gleda sve ukupno ili se gleda tko skupi najvise na svom limitu(limitu koji igra)?