Tema: pozdrav

Pozdrav svima...

24 god iz Osijeka

Holdem igram neke 3 godine (isključivo online uz par live izleta), no tek sam se odnedavno ozbiljnije posvetio samoj igri što je i dalo prve rezultate...Uglavnom igram SnG 3.30+R (180) na Pokerstarsu (prije sam igrao i FT, Unibet, Partypoker), a od reza imam  sedam 1. mjesta na spomenutom turniru, final table na 11+R i poveći broj ft-a na tom turniru od 3.30+R...

usput imam pitanje tj. moje mišljenje i pitanje...vidim da većina igra cash i znam da su razlike u igri između casha i sng velike, no nekako imam osjećaj da mi sng igra najbolje leži...jel to samo privid koji će s vremenom nestati ili je moguće dugoročno profitirati igrajući isključivo sng?

Dobro vas našao...

00

2

Re: pozdrav

Dobrodosao
nije privid, ako te ide SNG, stick to it. Velika je razlika izmedju SNG i casha.
Ako se mislis prebacivat se jednog na drugi trebat ce ti malo priglagodbe, al ako svladas oboje, na dobrom si putu

BUBBLE BOY
Stars: Adzivu
FTP: Zagavu
00

Re: pozdrav

Pozdrav .

Ja sam isto prije igra iskljucivo sng, ima sam fobije od casha, al eto prije nepuna dva tjedna sam tek pocea grindat cash, i ide iznenadjujuce dobro, no ako nevolis cash, vise volis sng, logicno da ces igrat sng kad te bolje ide .ima puno ljudi sto neigraju cash .

Sretno !

imaj cvijetak u reveru, a u ruci bombonjeru...
00