Tema: Pozdrav svima

Pozdrav svima ja sam Marko iz zg-a,igram vec 2 godine poker,vecinom live,odnedavno online.....Nadam se da cu ponesto nauciti ovdje.Vec jako dugo pratim ovaj forum i odlucio sam se registrirati.  big_smile

00

Re: Pozdrav svima

Dobrodosao, svi napisu da prate forum duze vrijeme, pa evo ako neko takav cita ovo nemojte se bojat registrirat wink
good luck Marko.

imaj cvijetak u reveru, a u ruci bombonjeru...
00

chillin napisao:

Dobrodosao, svi napisu da prate forum duze vrijeme, pa evo ako neko takav cita ovo nemojte se bojat registrirat wink
good luck Marko.

Tako je.

Dobrodošao, Marko.

00

Pozdrav.

Kako mi ovo smiješno zvuči, "već dvije godine igram poker".  big_smile

00

5

kaj tu ima bit smjesno

00

Pa neznam kako  za poker koji učiš dok si živ (kao i većinu stvari) možeš reći već dvije godine. Bolje zvuči: tek dvije godine. Barem meni osobno. Mislim, bez uvrede ikome. Tako ja to doživljavam.  wink

00

ja bas mislim da u danasnje vrijeme kad za poker netko kaze da ga igra 2 god, moze se rec "već"   .

Tek je prije godinu bio poker boom,  ja osobno nisam zna pravila pokera do prije god ipo.

imaj cvijetak u reveru, a u ruci bombonjeru...
00

chillin napisao:

Tek je prije godinu bio poker boom.

Prije 2.5 godine.
U 5-om ili 6-om mjesecu 2007. kad je HL pocela sa guranjem hold'ema u svojim casinima

00

9

rounder1984 napisao:
chillin napisao:

Tek je prije godinu bio poker boom.

Prije 2.5 godine.
U 5-om ili 6-om mjesecu 2007. kad je HL pocela sa guranjem hold'ema u svojim casinima

tako je, a mi koji smo jos kao maloljetnici igrali po kucama smo old skul ! cool

"Some people never go crazy.What truly horrible lives they must lead."
00

quickr napisao:

Pa neznam kako  za poker koji učiš dok si živ (kao i većinu stvari) možeš reći već dvije godine. Bolje zvuči: tek dvije godine. Barem meni osobno. Mislim, bez uvrede ikome. Tako ja to doživljavam.  wink

mislim na holdem,igro sam five card puno prije toga.... neutral

00

tomislav iz osijeka...lovu gubim na pokerstarsu:) počeo češće igrati prije pola godine...tj većinu vremena trošim na to hhh...ovisnik...gledam high stakese i ostale cash gameove na tubeu i cijenim većinu današnjih high stakes pokeraša jer imaju konstantnost dobrih igara....meni najdraži  antonius, seidel, dwan...naravno ruke na tvu su sužene na najzanimljivije tako da se nemože vidjeti nečija cjelokupna igra no...draže su mi live partije...short handed nl cash game isključivo...pozdrav cijeloj ekipi i drago mi je da se poker širi i na ovim prostorima jer sam siguran da ima talenata...cya...grindajte i dalje

00