Re: HU sng by djuma_vu
a kad nema set up-a, onda završava u moju korist
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice Natrag 1 -¦- 11 12 13 14 15 -¦- 18 Naprijed
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
evo opet sam igrao protiv onog igrača koji ima roi 12%, ne mogu vjerovati da s ovakvom igrom može imati tako visok roi
Zadnji popravljao djuma (26-04-2010 16:20:13)
došao je i taj dan, runnam ispod EV-a... kradu me na veliko... evo ključnih handova iz poraza koji su me najviše zabolili:
e da... odigrao sam i 5. partiju protiv hanny555 i score je 3:2 za mene (šteta za prve dvije njegove pobjede zbog set up-a).
i trenutno stanje (jučer sam imao dobar dan):
Zadnji popravljao djuma (27-04-2010 02:50:00)
danas sam spušio oko 400 $, neću sad tražiti one situacije gdje sam gubio pf AI s TT protiv K2s, s JJ protiv JQ i sl. situacije, evo samo zadnja 3 poraza:
ne znam sad što da napravim, nastavim na HU50 ili da se spustim na manje limite...
Zadnji popravljao djuma (27-04-2010 19:33:40)
A jebiga, mi koji igramo taj HUsng svašta doživimo.Danas sam isto tako imao par sličnih situacija al šta češ, to tako ide.
Bolje se spusti na manje limite dok se ne podigneš, pa opet rokaj na HU50...Sretno dalje i bez tiltanja
neću se spuštati, nema potrebe, imam dobar brm i ne tiltam...
nisam 400 $ izgubio danas ali sam 230$,al na stng.. katastrofa dan
Ok onda, samo polako i sretno
e ovo mi se već više sviđa... odmah prvi hand, da se ne bi bezveze dugo nadigravali:
ma to je tipična situacija na iPokeru, pobjednik se mijenja po streetovima... milijun puta viđeno
ej mile... u želji da poboljšam svoju igru predlažem da snimimo ti i ja video na HU50, ti moje pregledaš, ja tvoje i jedan drugome ukažemo na greške... najveći roi na većem broju partija mi je bio 10%, a uglavnom se kreće od 7 do 9%. a pošto često vidim igrače s većim roi-em, želim i ja napredovati. jesi zainteresiran za tako što?
edit: pretpostavljam da bi mogao poboljšati igru kad bi pogledao videa s HUsng.com, jer dosad sam možda pogledao 2-3 za HU i to na manjim limitima...
Zadnji popravljao djuma (28-04-2010 00:59:47)
evo 2 LOL-a, prvo za protivnikov nick, a zatim i za blef
mal broj partija je odigrao i ima roi u minusu, ali mislim da je dobar igrač, dosta 3beta i igra samo iz pozicije... možda malo previše blefa
još jedna riješena u prvom handu:
evo konačno sam vratio sve ono što sam izgubio danas (iako runnam 360$ ispod EV-a):
Zadnji popravljao djuma (28-04-2010 02:33:01)
Djuma, ide to tebi i više nego dobro! Preporučam ti da uzmeš husng.com pretplatu jer to nije puno od tvog BR, a dosta će ti unaprijediti igru.
ej mile... u želji da poboljšam svoju igru predlažem da snimimo ti i ja video na HU50, ti moje pregledaš, ja tvoje i jedan drugome ukažemo na greške... najveći roi na većem broju partija mi je bio 10%, a uglavnom se kreće od 7 do 9%. a pošto često vidim igrače s većim roi-em, želim i ja napredovati. jesi zainteresiran za tako što?
edit: pretpostavljam da bi mogao poboljšati igru kad bi pogledao videa s HUsng.com, jer dosad sam možda pogledao 2-3 za HU i to na manjim limitima...
Ajd mi daj svoj skype ili msn pa ćemo se dogovorit.
Djuma, ide to tebi i više nego dobro! Preporučam ti da uzmeš husng.com pretplatu jer to nije puno od tvog BR, a dosta će ti unaprijediti igru.
planirao sam uzeti, ali jedan forumaš mi je obećao poslati dvd s 100 videa s tog sajta, samo što mi još nije došlo... a rekao je kako je poslao prije tjedan dana... čudno mi to.
Zadnji popravljao djuma (28-04-2010 13:24:02)
Ajd mi daj svoj skype ili msn pa ćemo se dogovorit.
evo sad ću ti na pm poslati
Donatus72 napisao:Djuma, ide to tebi i više nego dobro! Preporučam ti da uzmeš husng.com pretplatu jer to nije puno od tvog BR, a dosta će ti unaprijediti igru.
planirao sam uzeti, ali jedan forumaš mi je obećao poslati dvd s 100 videa s tog sajta, samo što mi još nije došlo... a rekao je kako je poslao prije tjedan dana... čudno mi to.
poslace ti meni je vec dao....
djuma napisao:Donatus72 napisao:Djuma, ide to tebi i više nego dobro! Preporučam ti da uzmeš husng.com pretplatu jer to nije puno od tvog BR, a dosta će ti unaprijediti igru.
poslace ti meni je vec dao....
rekao je da je i meni poslao.... ali prošlo je već tjedan dana, a nije mi stiglo..
otići ću onda sutra do pošte pa pitati... jer poštar mi nije bio, uvijek zvoni kad dobijem nešto preporučeno, jedino ako je stavio onaj papirić u sandučić a netko ga izvukao...