Re: Borba foruma PokerPro vs. Pokerica
Zvao sam frenda koji radi u unibetu i navodno je pokerica dala neku lovu da stvari idu "lakše" za njihove igrače, a činjenica da večina njihovih igrača večinom pobjeđuje kad su čak i underdog (što su najnovije informacije od naših kolega sa terena) potvrđuje ovu činjenicu i apeliram na robu i ostale članove pokerproa da izvrše pritisak na unibet i uplate veću svotu na unibetov račun od naših protivnika...
ovo je absolutna laž jer ja jedini radim za Unibet ovdje, nisam s nikim pričao o tome. i ako ne znaš već, ne mogu ja srediti stvari za pokericu na Microgamingu, niti znam tko je pokerica ili pokerpro igrač, vjeruj mi, imam bolje stvari da radim u svom životu nego da ovako namještavam lige od 50 ljudi za 500 eura....
tko god malo razmili će shvatiti da ovaj tip laže....ako želite igrajte ako mislite da im namještavam, šta vam mogu reć (pogledajte tko vodi)....
Ja mogu pod punom odgovornosti tvrdit da sam bio s niveom dok je pricao sa svojim frendom peko skypa.. Naravno da ne smijem reci tko je to, jedino mogu reci da je on na istaknutoj poziciji u unibetu. Cak nam je preko skypa posla screen shot na kojem se vidi kako je preko moneybookersa uplacena lova njemu od istaknutog clana pokerica foruma. Mi smo reagirali brzo, zajedno smo grindali nl50, skupili dosta novaca, i ukrenuli unibet na nasu stranu. Nazalost, nisam prepoznao trenutak kad mi je unibet pomagao pa sam foldao svoj straight flush. Drugi turnir nismo htjeli ponovno namjestat nikakve quadse i slicno meni da ne bude presumnjivo, nego smo namjestili da sale dobije royal, sto je on uspjesno naplatio i shipnuo turnir. Hvala.