Tema: Pozdrav svima!!!
evo, nakon dužeg praćenja ovog foruma odlučih se i ja priključiti ovoj, nadasve živoj, poker zajednici
malo o meni...iz Slavonskog Broda sam živim u ZG-u... igram poker godinu i pol večinom rekreativno...bio sam i član starog foruma cropoker.com... navučen na poker preko tv-a, krenuo sam sa freerollovima i prvih 50$ od Pokerstrategy-a na Party Pokeru, što relativno brzo pretvaram u 1k $(kroz FL holdem i micro turnire). Dižem sve za blagdane prije 1 god i potrošim (kakav tenkre , gdje bih sad bio da to nisam napravio ). Onda velika pauza u igri zbog faksa i obaveza osim neš sitno rekreativno, da bio dobio od PS-a opet 50$ ovaj put na Pacific Pokeru i to u nekih 250 h igre pretvaram u 2,5k $.
Na pacificu sam se digao prvo na sng-ovima i onda većinom preko guranteed turnira (20-tak prvih mjesta) s prekrasnim overlayom ( Buyin 5-30$)...preporučam svima taj site za bildat roll jer je tako fishy... ti guranteed turniri su tipa 30 $ buyin 1,5 k guranteed odigra nekad i po samo 35 ljudi što je 450$ overlaya....
moja ocjena Pacific pokera:
+ fishy, nadimak Aquarium u poker krugovima
+ guranteed turniri sa jako lošim tight passive igračima
-najgori i brijem najsporiji suport...(cashout traje s verifikcijom kartice i početnom uplatom 3 tjedna )
- sng iznad 10 $ slab promet
pri nedostatku ideja što da više igram tamo pošto mi se turnire više neda igrat od 8 navečer do 4-5 ujutro svaki dan da bi osjetio profit a sng <10$ mi se neda igrat s rollom za 20-30$....odlučio sam probat NL cash i krenuo s NL 20 dok učim mada imam roll i za nl50....prvih 3k ruku nekih 5-6 BI+....kako sam diplomirao a nemogu naći zasad posao u ovoj krizi imam vremena za grind pa čemo vidjeti...
eto raspisao sam se za prvi post ali obećavam da inače neću toliko
sretno svima!!!