rounder1984 napisao:Inace, bas ne volim pisati po ovakvim topicima, al mislim da je sasvim nebitno koji je seamanov SN.
Ionako ce lova unaprijed biti kod robe il nekog...
Ovdje,koliko mi se cini, je problem samo u tome da ljudi koji su zainteresirani za challenge, nemaju dovoljan roll da ga riskiraju u igri protiv eventualno boljeg igraca.
Smatram da ukoliko je netko reg na HU1000 i smatra da je solidan, moze prihvatiti challenge, jer ima dobre oddove, a ako vidi da ga ovaj toliko demolira u igri, uvijek moze prekinuti i izgubiti samo 5k$ (5BI), što i nije puno za taj limit kao sto je Dace rekao.
Sta se tice eventualnog problema oko broja ruku po sessionu, mislim da je min.500 sasvim prihvatljivo u slucaju da se unaprijed dogovori koliko ce se minimalno odigrati tjedno.
EVO DA SE MALO OSVRNEM NA ZADNJIH PAR POSTOVA KRENUVSI OD OVOG...
PRVENSTVENE ODMAH OGROMNA ZAMJERKA,ZELJA I ZAHTJEV POSTO VIDIM DA JE OVDJE NAPISANO DA "Smatram da ukoliko je netko reg na HU1000 i smatra da je solidan, moze prihvatiti challenge, jer ima dobre oddove, a ako vidi da ga ovaj toliko demolira u igri, uvijek moze prekinuti i izgubiti samo 5k$ (5BI), što i nije puno za taj limit kao sto je Dace rekao." -MOLIO BI SVE DA O OVOME I NE RAZMISLJAJU POSTO MI JE TOTALNO NEOZBILJNO PRIHVATII MEC NA 40K RUKU I NAKON 9K ODUSTATI ZBOG PREVELIKOG MINUSA!STOGA MOLIM DA SE O TOME NI NE RAZMISLJA VEC DA SE JAVE SAMO ONI KOJI SU SPREMNI ODIGRATI SVIH 40K RUKU BEZ OBZIRA NA SVE!
MISLIM DA JE MOJ IDENTITET TOTALNO NEBITAN I DA TO NIKOG NE ZANIMA,STO SE TICE SN ZNAM DA VAM TO PUNO ZNACI NO VALJDA JA IMAM SVOJ RAZLOG ZASTO GA NISAM HTJEO OTKRITI I TO SAM NAVEO ODMAH U PRVIM POSTOVIMA(A IPAK SAM JA TAJ KOJI JE NESTO TU PONUDIO I POD MOJIM UVJETIMA-PA KOME SE SVIDA OK KOME NE NISTA), BIT SVEGA JE DAL SAM WINNING ILI NE A TO SAD ODAVNO NAPISAO DA JESAM NO TAKODER IZNOS NECU IZNOSITI I NE ZNAM STA SE TU VISE IMA PUNO PRICATI. ja znam da je 5-10 malo prevelik limit za vecinu i da je manji da bi se sigurno vec skllopio koji deal no zao mi je ispod toga ne zelim igrati...
sto se tice mog pravog posla pa dajte ljudi to je moja stvar,dao vam Bog da zaradujete od pokera i 20k $ na dan pa me zanima kako bi reagirali tj imali misljenje o tome nakon 10godina igra
ali evo zbog prevelike price oko SN objavljujem ovdje da IZAZOV necu igrati pod SN volkovdenis kao sto je to trebalo biti posto vidim da je oko toga nastala prevelika buka vec ce moj SN NA POKERSTARSU BITI seamanfromcroatia koji cu napraviti kroz koji dan
evo nadam se vise nece biti price oko toga SN.
i da se osvrnem samo na neku pricu o sigurnosti!?! vi pricate o nekoj sigurnosti a ja sam odmah na pocetku pristao prvi uplatiti novac kod osobe koji vi izaberete kao pouzdanu a o kojoj ja nemam pojma ili bolje receno ju ni ne znam stoga bi molio one koji stvarnoo enmaju iskrene namjere oko izazova da bar ne provociraju na ovakav nacin..(jos 1 osvrat na cam tokom meca sto se tice mene moze biti uplajena sa zvukom tokom cijele igre) nadam se da je sad ovo dosta i za one koji su imalo sumnjali.
za ubuduce se ukljucujem samo oko ozbiljnih pitanja i prijedloga!
(PJER:pitao si dal mozes igrat?sto je s tim? ili cisto informativno?)