Tema: iskon trio carnet problem
imam nekih problema sa ovom uslugom pa me zanima jel koristi jos netko ovaj paket?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
imam nekih problema sa ovom uslugom pa me zanima jel koristi jos netko ovaj paket?
ja imam duo i sve radi ko urica...
ne
ja imam duo i sve radi ko urica...
mozes postavit modem u routing mode?
ovaj modem sto ti ga daje iskon je u bridge modu to si skuzio jel, a ujedno je i smece od modema dakle carnet zahebava ljude i nedaje im da se spaja vise ljudi na modem... daju jedan userneme jedna veza... najbolje se ne zajebavati i dirati po modemu jer je to njihovo...makar se moze mijenjati firmware i slicno ali to je skroz nepotrebno... NO za svaki problem postoji pravo rješenje
dakle ono sto tebi treba je ovaj ili neki slican (ja imam ovoga) http://www.testfreaks.com/wireless-netw
k-dir-300/ internet wirelles router. kosta oko 250kn do 300kn... kada ga kupis mogu ti dati uputstva gdje sto ukopcati ali lako je za shvatiti. Glavno je da se nabije u iskonov modem da imas i dalje VOIP - telefon jelte..
Jest da je investicija ali imas posten ruter i mogucnost spajanja vise laptopova i PC racunala... ja imam spojeno 2 lapa i 1 desktop racunalo... sve radi ko urica na duo carnetu pa bi trebalo i na trio carnetu...
Zadnji popravljao Bebach (29-06-2010 11:54:34)
pronasa san drugo rjesenje. posto se moze jedino direktno spajat...sa jednim podacima se spajam preko kompa zicano, a sa drugima preko laptopa bezicno.
e...al najzanimljivije mi je to sta je prije, dok sam ima duo, sve radilo bez problema. i onda su napravili update firmwarea i ode sve u 3pm
a da ako imas 2 usernamea mozes i tako makar je nepraktično jer sa dodatnim ruterom si uvijek on line i nema nikakvih spajanja.. ja sam mislio da imas 1 username pa ti je tako idealno... nakon sto je pregorio modem zbog udara groma i meni su dali novi koji je bio zakljucan u bridgeu budale
cini se da cu ipak tribat tu opciju koristit. naime, mogu se spojit sa oba na ovaj nacin, ali kad se diskonektam na jednom, automatski mi prekida vezu i na drugom
E da tako je i meni na pocetku Moras imat jednog upaljenog uvijek ako zelis i sa drugim na net. Kazem uzmi taj wireless router i bez problema si... glavno da ima WAN port
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora