CASH: +195$
MTT: +1442$
Bonusi i stelar: +200$
Stanje: +1837$
Evo konačno stanje nakon mjesec dana...Na MTT turnirima(338 komada) me curilo oko sredine,dok je sada kod kraja potpuno prestalo curit
No sve u svemu zadovoljan sam,ROI je kako sam i očekivao oko 100% što je odlično!No ipak ovo je trebalo biti više neki cash uspon,ali nikako se nisam mogao priviknuti na cash...Odigrao sam samo 30k ruku(Ova brojka nije namještena,slučajno mi je tak ispalo
) i bb/100 mi je 6,5 što i nije toliko loše ali kad sam pregledavao u HM-u izgubljene ruke ajmeeeee koliko gluposti!I to najviše jer se nisam mogo naviknuti na FR jer sam prije igrao malo 6max...Ovdje se all in ulazi samo sa AA,KK i ama baš ništa više,tak da imam 6 ulazaka sa AK,QQ all in preflop i svaki put nalet na aseve i kraljeve,dok je meni samo jednom naletio sa AK na moje aseve!naravno da se uvijek nađe neka riba koja s nečim uleti preflop all in,ali od regulara nisam vidio all in sa AK ,QQ...Tako da je tu dosta novaca izgubljeno dok se nisam prilagodio...Dosta sam i grešaka radio,pogotovo na početku jer sam gledao samo 6max video i ipak ima tu podosta razlika!Statsi su mi na FR 13,1/10,3 AF2,0 3-bet 3,5 Flop cbet-61%(volio bi da malo prokomentirate statse i šta tu treba još ispraviti) što smatram da je ipak pretight ali sad radim na tome da to dovedem do 15/13 i AF do 2,5...
Evo sad odoh na ljetovanje,pa poslije dolazi ispit tako da do 9. mj neću ništa igrati!I time zaključujem ovaj projekt, a sljedeći projekt će mi biti samo cash game i počet ću ga u 9 mj...pozz svima
http://www.mmstaking.com/