Re: Poker life by nivea
Update 3.10.
Stigao je novi post na blog...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Update 3.10.
Stigao je novi post na blog...
Sorry, HH je loš, nisam vidio da su limperi.
U tom slučaju OBAVEZNO 3bet. Ne želimo multiway pot.
Žao mi je što ti se dogodio krah.
Vjerujem da ćeš drugi put bit puno pametniji u takvim situacijama, maknut se od kompa, popit viski i zapalit duhan.
Kad počneš udarat triple barell blefove u dvije sekunde, vrijeme je za predah...:D
nije baš kako si napisao u blogu , da se dogodilo ono šta su svi jedva čekali, nego jednostavno se dogodilo ono šta je normalno a to je downswing a uz to nisam imao sreće plus očito još imaš puno prostora u napretku svoje igre i sve to se poklopilo s malo tilta i jebiga, bude drugi puta bolje
Zadnji popravljao Rodman (05-10-2009 23:22:09)
Da, baš naprotiv, očekivao sam odličan uspjeh ovog "projekta" i prilično sam razočaran. Čista antipropaganda pokera. Skupljao od nule, sve isplanirao i onda sve spizdio u dva dana.
Jedva čekam da kreneš ponovo, naravno puno uspješnije.
Dobar post na blogu.
Da, bankroll management je najbitniji za uspjeh u pokeru.
@ napisao sam da su "neki" možda jedva čekali, to sam na nekog mislio, nije bitno koga, ali nisam na sve mislio.
@ nisam skrahirao, izvuko sam 500$ da ne bi sve sjebo u tiltu te mislim da je to jako pametno. A moram reć da sam i krenuo preambiciozno, s igranja po maximalno 1h dnevno prešao na 5-6h, a kad sam gubio session bi trajao dok ne vratim sve što bi znalo se odužit i po 3-5h, sad zadnji puta nisam uspio se vratit i bolje da stanem. Igrao sam protiv robe nešto malo na istom stolu te mi je on ukazao na neke greške te ću morat više učit u teoriji, a manje prakse...
Uglavnom, pomalo sam razočarao se na kraju sa SH, tj. postalo je strašno monotono, kao što su mi i SNG prije pa ne znam kaj ću igrati kad se vratim, a to planiram za kojih par dana. Možda natrag na SNG ili SSS, a najviše bih htio HU cash ali za to mi treba jako veliki bankroll. Svidio mi se rodmanom projekt, ja bih probao sa 100$ do jedno 1000$ u mjesec dana na starsima.
Uglavnom, još ću vidjet i bar 2-3 dana samo gledanje videa i čitanje knjiga dok ne počnem
POzdrav do tad
treba probat više puta pa jednom će uspjet, vidiš i ja sam se malo zaletio s projektom, nisam sve pojedinosti izradio do kraja pa ću isto morat s ponova krenut sljedeći tjedan!
Nivea, još jedan savjet za tebe... Nemoj previše mixati igre jer tako ćeš sporije učiti i sporije napredovati.
I da, zna često biti dosadno igrati kad si profesionalac.
Super blog gdje se pisu događaji a ne baš karte koje su odigrane jer uvijek se nađe neki pametni i sere kako si trebao bolje odigrati ... uglavnom supika za tebe
Gdje si nasao Bonuse ? - kak ti ide oces ih ostvariti ?
Na kojim stranicama igras ?
Sta igras vise stolova odjednom ?
svi se hvale kako im ide dobro - pa da ja mo promijenim priču .. evo ja sam u zadnja 2 mjeseca za sada preko 50 $ u minusu jer sam se vise koncetrirao na turnire
svi se hvale kako im ide dobro - pa da ja mo promijenim priču .. evo ja sam u zadnja 2 mjeseca za sada preko 50 $ u minusu jer sam se vise koncetrirao na turnire
Nisi iskusio pravi doživljaj dok ne odeš u minus 500$ u jednom danu.
Gdje si nasao Bonuse ?
http://www.pokerpro.com.hr/ponuda/
Vuco napisao:svi se hvale kako im ide dobro - pa da ja mo promijenim priču .. evo ja sam u zadnja 2 mjeseca za sada preko 50 $ u minusu jer sam se vise koncetrirao na turnire
Ili 15k$... hehe
salemetal napisao:Vuco napisao:svi se hvale kako im ide dobro - pa da ja mo promijenim priču .. evo ja sam u zadnja 2 mjeseca za sada preko 50 $ u minusu jer sam se vise koncetrirao na turnire
Ili 15k$... hehe
WOW!!! Znao sam da će moja maximalna pušiona bit mizerna u usporedbi s prooevima....
Koji limit je bio u pitanju? Dali je bilo igre na bijesnom tiltu?
Zadnji popravljao salemetal (09-10-2009 03:29:28)
roba59 napisao:salemetal napisao:Nisi iskusio pravi doživljaj dok ne odeš u minus 500$ u jednom danu.
Ili 15k$... hehe
WOW!!! Znao sam da će moja maximalna pušiona bit mizerna u usporedbi s prooevima....
Koji limit je bio u pitanju? Dali je bilo igre na bijesnom tiltu?
NL2000 i NL1000. Nisam uopče tiltao. Imao sam par setupova, izgubio par flipova i par put bio natkupljen.
Evo počeo sam novi projekt koji izgleda težak (http://www.pokerpro.com.hr/forum/viewtopic.php?id=434), ali nekako imam dobar osjećaj da će sve dobro završiti. Moje upoznavanje s pokerom je bilo SNG i najviše sam toga odigrao u životu te imam dosta iskustva, samo ću se trebat prilagodit ovim levelima.
Ja nisam boku, pa teško da ću doć do cilja u par tjedana, ali nekako realno očekujem da mogu za mjesec-2 uz malo više truda uspjeti.
Pokrenuo sam ovo iz više razloga:
1. Da dokažem sebi, a i vama važnost BRM
2. Da opet stvorim nešto iz ničega
3. Da imam motivaciju
A zbog jako konzervativnog BRM-a uspjet ću iako nisam neki prejak igrač, a i tako ću spriječit padanje u levelima što mi jako teško pada.
Sretno nam bilo...
Zadnji popravljao niveaformen (11-10-2009 13:15:54)
BR: 62,71$
Ide mi oke zasad, probao sam dns i 6 stolova 1$ da vidim kolka je razlika u kvaliteti.
Ušo sam u ITM na 2, jednom ispo ko bubble, a bio i 3. za 12$ kaj je oke.
Ne igram puno jer sam preumoran i ništ ne spavam a onda brzo zgubim volju i popizdim na ništ.
ROI mi je preko 50% a odigrao sam sve skupa samo ~250 turnira, ali planiram od petka do nedjelje bar 300 ih odigrat
te se maknut sa 0,25 lagano... Mislim da i ako me neće ić na 1$ , uvijek bum mogo se vratit na ove i dizat banku sigurno.
Pozdrav
Jebeni t-com i njihov šugavi internet mi upravo sjebali 15$ i prelud sam te ne bum više igral. Dns sam računal doć do nekih 80$, ali očito sad nemam volje.
Dodao sam 10 tabli 1$ i 14 tabli 0,25$ sve 90man i išlo je solidno i onda jebeni modem stane i ništ nisam mogo nekih 30-40min i vratim se samo spushat par ruku i poslije na 3 stola 1$ ispadnem 13. (bubble).
Sutra ispočetka sve
BR: ~40$
Evo igrao sam dosad sve one započete turnire, te uspio maximalno izvuć otprilike, iako sam napravio koju grešku, na kraju čak i zadovoljan jer sam vratio dosta kaj sam zgubil i to sve na ovim 0,25$.
Br: 50$
Ne znam hoću više dns igrat pa neki sažetak da stavim.
Odigrao sam ovaj tjedan oko 300-350 turnira i među njima 2 MTT-a. Bankroll je najviši dosada te očekujem uskoro napokon prijelaz na 1$. U 2 MTT-a obadva sam puta ušao ITM. Jučer na 2$ 6max sa bio 90/2000+ gdje sam apsolutno odlično igrao i cijelo vrijeme bio među 30 u chipovima, ali moj AK nije izdržao K7 te 2 flipa low pairova protiv JT i AK nisu ušla, a da je ovaj zadnji opstao, bio bih FT 80% gdje bih već ubrao solidnu lovu.
Ipak opet sam oke zaradio, još igram ovaj 1$ gdje neću još dugo ali već imam minimalno 2,5$ tako da će to još podignuti banku.
Mislim da tjedna zarada od 50$ je čisto oke i nek se tak nastavi i na 1$ bio bih zadovoljan a poslije ćemo vidjet.
Br: ~65$
Sretno svima
Svasta.
Haha, koji si ti car... Najjači si...
Svasta.
Totalno glup komentar od tvoje strane i neznam sta si uopce mislio sa time postici....
Nive samo naprijed i ja se gmizem po manjim limitima poceo sam sa 18 na FT sad sam na 26 $ mozda i ja neki blog otvorim.
Pisi i dalje...