Re: Od početnika do Supernova VIP statusa
ma nisu dobri ti 210 jer ti previse vremena oduzmu jer za tolko vremena odigras normalne sng i zaradis vise
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Projekti, izazovi, blogovi » Od početnika do Supernova VIP statusa
ma nisu dobri ti 210 jer ti previse vremena oduzmu jer za tolko vremena odigras normalne sng i zaradis vise
hvala andre na infou. znao sam da je bluefire za cash, ali nisam znao da imaju sad i sng ekipu. meni najdraži "coach" je "sheets" ali on se prebacio na MTT a jedan je od vlasnika PokerXFactora gdje sam bio redoviti član dok je bio na SnGu. od svih trenutno raspoloživih "coacha" sad cijenim samo "darinvg" i "azntracker"-a. Vandveller sa DCa je također dobar, moj bivši partner na stolovima Cereus mreže gdje smo bili regulari.
Ipak, više me zanimaju SuperTurbo, nemam straha od varijance i sa njima ću krenuti, pa vidjeti da li mi se isplati igrati ove druge koji dulje traju a imaju manju varijancu. cilj je što bolje i brže pretvoriti FPP u t$.
Moj savjet je da igraš SNG dok ne budeš ispred pace-a, kada pređeš pace onda možeš u miru uzet par dana za čistit FPP-ove.
odlican blog sensei. mozda i najbolji koji sam vidio sa nasih prostora mada ne igram sngove.
FPPove sam i mislio čistiti tek kad budem blizu granice bankrolla za veći buyin, ne ranije.
hvala 4ladx!
A Turbo Takedown ti se ne sviđa jer općenito izbjegavaš turnire ili? Po meni je to dosta sočan turnir u kojem se dobije još više $ za FPP... (in the long term)
A Turbo Takedown ti se ne sviđa jer općenito izbjegavaš turnire ili? Po meni je to dosta sočan turnir u kojem se dobije još više $ za FPP... (in the long term)
Upravo sam to i ja htjeo napisati..posto je jednostavno uci u lovu a samim time ti Fpp rastu na min 0.023(70$) a i nakon 2 itm dobivas 100$bonusa+100 $ za svaki sljedeci ako je u nizu stoga bi ti ja definitivno preporucio TT.....
koji su dobri sateliti za turbo takedown? sorry sensei ak spamamo temu sa ovim
10-man za 600 FPP
koji su dobri sateliti za turbo takedown? sorry sensei ak spamamo temu sa ovim
ništa ne smeta! samo pričajte
Update je na blogu...
Zainteresirani, dobrodošli.
Komentare ovdje ili na blogu...
Decolakalova sam na skypeu tam me preusmjeravalo nkj dok sam htel ostavit komentar
Update?