Dane u pokeru poput ovog danasnjeg bas ono mrzim, kad me ide ok super, kad me ne ide ok nije belaj, ali kad me odlicno ide a onda me jos gore ne ide e to mirzim
Evo desavanja sa danasnje igre, 1 sto FL 10/20, ulazim u igru sa 200$, za stolom sjedi 6 dobrih znanaca, 4 mi jako dobro leze, sa ostalom dvojicom se nosim solidno, tu je jos neki nepoznati lik i lijevo od mene sjedi zestoka ribetina, lik koji igra bukvalno sve, VPIP standardno 58%-65% i ocekujem da mi to bude zlatna koka , u igri protiv njega A high je najcesce pobjednicka karta, a da ne govorim o paru ili nekoj jacoj kombinaciji, standardno igra reraise bez obzira na karte i poziciju i to sam itekako planirao iskoristiti i pocinje igra
BB propustam, na SB dobijam A8, ostali odustali, ostali ja i riba, odlucujem se na raise ocekujuci njegov reraise sa zrakom, na flopu vec osmica koja se kasnije pokazala dobitnom i odnosim pot od $172 i penjem se na $277
Na sljedecem BB uz pogodjen turn odnosim veliki pot:
Limit (SB/BB): $10/$20
SB ($826)
BB (Pokernator) ($277)
UTG (ribetina) ($827)
UTG+1 ($332)
MP ($302)
CO ($310)
BTN ($104)
Dealt to BB (Pokernator)
Preflop: (Pot is: 1.5 SB)
UTG calls, UTG+1 folds, MP calls, CO raises, BTN & SB fold, BB (Pokernator) calls, UTG raises, MP calls, CO raises, BB (Pokernator) calls, UTG calls, MP calls
Flop: (Pot is 16.5 SB, 4 players)
BB (Pokernator) checks, UTG bets, MP folds, CO calls, BB (Pokernator) calls
Turn: (Pot is 9.75 BB, 3 players)
BB (Pokernator) checks, UTG bets, CO calls, BB (Pokernator) raises, UTG calls, CO calls
River: (Pot is 15.75 BB, 3 players)
BB (Pokernator) bets, UTG folds, CO calls
Showdown:
BB (Pokernator) shows
(Straight, Five high)
Total Pot: $355 (17.75 BB) | Rake: $3
Winners:
BB (Pokernator) wins $352
Onda opet par ruku kasnije sa AK i kraljem na flopu odnosim pot od $207 i penjem se na $646
Onda je malo krenulo prema dole, par 77 izgubise od para 99, a ubrzo i set J izgubi od straighta, medjutim sve je to ok, desava se
Ubrzo sam se povratio pobjedom mojim QQ nad JJ kao i A7 protiv ribetininih 57, na flopu 7 i opet se digao na nesto preko $600
Onda sa parom 66 odnosno setom vec na flopu protiv iste ribetine odnosim pot od $242, naravno on je imao zrak , za stolom $772
Ubrzo i gubim identivno velik pot od $242 i to naravno protiv ribetine, mojih QK i mogucnost za straight nije izdrzalo jer je ribetina sa svojih 810 na riveru pokupila 8
Osveta je ubrzo stigla, par JJ protiv njegovog zraka mi donosi pot od $142
U sljedecem krugu mojih AK odnosi pot od $277 protiv QK, na stolu 2 kralja, u mene jaci kicker, vec sam na $900
A onda se desava ovo:
MP+1 ($239)
MP+2 ($955)
CO (Pokernator) ($901)
BTN (ribetina) ($759)
SB ($469)
BB ($367)
UTG ($240)
UTG+1 ($362)
UTG+2 ($369)
MP ($530)
Dealt to CO (Pokernator)
UTG & UTG+1 & UTG+2 & MP & MP+1 & MP+2 fold, CO (Pokernator) raises, BTN raises, SB & BB fold, CO (Pokernator) calls
Flop: (Pot is 7.5 SB, 2 players)
CO (Pokernator) checks, BTN bets, CO (Pokernator) calls
Turn: (Pot is 4.75 BB, 2 players)
CO (Pokernator) checks, BTN bets, CO (Pokernator) raises, BTN raises, CO (Pokernator) calls
River: (Pot is 10.75 BB, 2 players)
CO (Pokernator) bets, BTN raises, CO (Pokernator) raises, BTN raises, CO (Pokernator) calls
Showdown:
BTN shows
(Four of a Kind, Eights)
CO (Pokernator) has
(Full House, Eights over Aces)
Total Pot: $375 (18.75 BB) | Rake: $3
Winners:
BTN wins $372
Protiv bilo koga drugog nebi naravno igrao ovako agresivno ali s obzirom da je njegov stil igre, a to je reraise na sve sa bilo kojim kartama, odlucio sam reraiseati, pogotovo kad sam na riveru pogodio full, ali eto i ribetina nekad ubode prejaku kartu
Ubrzo nakon ovoga po prvi put dobijam i AA koji gubim od seta 4, kad krene krene
Onda je igra malo stagnirala, par manjih osvojenih potova, par izgubljenih, uglavnom kruzio sam oko $700 za stolom
Onda jos jedna pobjeda nad ribetinom i pot od $197 gdje moj A3 pobjedjuje njegovih Q6, na stolu nesto deseto
A onda osveta za one osmice:
MP+1 ($433)
MP+2 ($982)
CO (Pokernator) ($810)
BTN (ribetina) ($630)
SB ($400)
BB ($389)
UTG ($344)
UTG+1 ($475)
UTG+2 ($345)
MP ($440)
Dealt to CO (Pokernator)
UTG & UTG+1 & UTG+2 & MP & MP+1 & MP+2 fold, CO (Pokernator) raises, BTN raises, SB & BB fold, CO (Pokernator) calls
Flop: (Pot is 7.5 SB, 2 players)
CO (Pokernator) bets, BTN raises, CO (Pokernator) raises, BTN raises, CO (Pokernator) calls
Turn: (Pot is 7.75 BB, 2 players)
River: (Pot is 15.75 BB, 2 players)
Showdown:
CO (Pokernator) shows
(Full House, Jacks over Fours)
BTN shows
(Three of a Kind, Fours)
Total Pot: $475 (23.75 BB) | Rake: $3
Winners:
CO (Pokernator) wins $472