Tema: ASEVI
Isplati li se ići allin, tj platit ako su već dvojica prije mene gurnula sve cipove u pot na mtt-u,par mjesta do love s prosječnim cipovima ?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Isplati li se ići allin, tj platit ako su već dvojica prije mene gurnula sve cipove u pot na mtt-u,par mjesta do love s prosječnim cipovima ?
Da. Uvijek je profitabilno ići s AA all in preflop.
Jedina iznimka su satelit turniri.
Da. Uvijek je profitabilno ići s AA all in preflop.
Jedina iznimka su satelit turniri.
a znam to ali par mjesta do love.. eto da ti kazem ja sam foldao aseve (po prvi put u zivotu na preflopu) strah me bilo stvarno itd.. jer je jos lijevo od mene sjedio 2. covjek po cipovima igrao je jako agresivno mislio sam da ce i on callat pa reko necu se protiv trojice igrat par mjesta prije love...ipak je on foldao i na kraju sam vidio da bi izgubio protiv flusha Q high...
nije bitan ishod te ruke.
Ako vec igram turnir, igram ga da ga osvojim, a ne da se došepam do love
+1
na vecim turnirima uvijek gledas da ulovis pravu lovu a ne da dopuzas u lovu jer je zarada minimalna a puno vremena potrosis..
hahah vidim da imaš ambicija itd. al nisam ja u tolkoj ekskalaciji znanja o pokeru i mislim da smo tu u divergenciji...al ajde razmislit ću o vome šta si reko
ja bi foldo na bubblu FT WSOP MAIN EVENTA kad bi se svi zgurali prije mene, inace NE !!!
ja bi foldo na bubblu FT WSOP MAIN EVENTA kad bi se svi zgurali prije mene, inace NE !!!
..HAHAHA ako u nekim drugim situacijama foldaš sjeti me se
hendrixjimmi napisao:gledam, citam i nevjerujem
Fold AA?
+1 . Onako mrtav hladan govori kako je folda aseve da nebi bubla. O zaboga.
gle nisu svi ovjde poker profesionalci , neki imaju i drugih stvari za radit u životu osim pokera...mislim da nitko na ovom forumu nije Bog pokera koji bi bezgriješno mogao prosuditi ovaj potez, al kad se vidi da nisam izgubio i da je to bio glup ali isplativ potez..per aspera ad astra
foldat aseve preflop je najmanje isplativo sto moze bit.
Netrebas bit nikakav profesionalac ni genijalac da znas da je to najjaca ruka u pokeru i da svakome skoci adrenalin kad ih vidi.
ubuduce ne foldaj aseve nikad i gg. (osim na ovome sta je puki reka, AL SAMO TU )
znam to al gledao sam neku emisiju o pokeru neki profic il nesto je pricao o igri..govorio je asevi su najjača karta na preflopu ali to je samo 1 par kolko god to zvučalo jako...i previse sam puta tako izgubio.. eto kriv potez je bio al da sam pratio i izgubio vjerojatno bi se poderao zato što se nisam poslušao....u drugoj situaciji ne bih foldao aseve
ja ih nebi foldal preflop i da znam unaprijed da budem zgubil
HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH
ja isto..
Mene bi mama isterala iz kuce da foldam aseve!
Zadnji popravljao hendrixjimmi (11-01-2011 17:49:31)
gle nisu svi ovjde poker profesionalci
pa nisu. nisu ni svi pro nogometaši pa kad se nađu solo pol metra od gola šta misliš da rade?
al kad se vidi da nisam izgubio i da je to bio glup ali isplativ potez
po čemu je tvoj potez bio isplativ?
Zadnji popravljao -b3k's- (11-01-2011 17:54:12)
Mene bi mama isterala iz kuce da foldam aseve!
mene da zna da igram poker za lovu
nebi se moga pogledat u ogledalo da foldam aseve
znam to al gledao sam neku emisiju o pokeru neki profic il nesto je pricao o igri..govorio je asevi su najjača karta na preflopu ali to je samo 1 par kolko god to zvučalo jako...i previse sam puta tako izgubio.. eto kriv potez je bio al da sam pratio i izgubio vjerojatno bi se poderao zato što se nisam poslušao....u drugoj situaciji ne bih foldao aseve
To je rekao zato jer ljudi postflop ne foldaju aseve...
Preflop nikako nije isplativo foldati.
isplativ je jer da sam pratio ispo bi s turnira gospodine phil ivey
Gospodine Mauricije,
1. Zašto postavljaš pitanje, ako znaš odgovor?
2. Iako je ovo manje bitno, da si callao, otvorio bi se drugi board.
3. Nitko ovdje nije ni Bog pokera, ni Phil Ivey, ni Chuck Norris. Ali večina je iskusnija od tebe i mogao bi poslušati savjet iskusnijih. Ako ne želiš, ne moraš, tvoja stvar. Ali mogao bi barem ne vrijedjati i bahatiti se.
poanta topica je ! Foldao sam aseve pf i to je bio genijalan move jer bih ispao sa istima!
Roba daj stavi temu pod hvalisanje i sl. !!!
prijava odnosno registracija za objavu odgovora