Ovako croman, slazem se sa dosta toga sto si napisao, krenimo od pocetka
- odlicno je to sto pokusavas bit drukciji, ne raditi od 9 do 5 i prakticki robovati iz mjeseca u mjesec da platis racune, svakakav pokusaj da se to izbjegne je hvale vrijedan.
- ideja da igras 3 sata dnevno je odlicna s obzirom da ti kako bi odrzao odredeni win rate moras uvijek igrati maksimalno dobro, ne smijes si dopustit tilt i slicno jer kao poker profesionalac imas obveze a svaka greska poput igranja prevelikih limita, autopilot i slicno te moze sjebat toliko da neces moc povuc novce na kraju mjeseca da platis zivotne troskove
- jedan savjet, odredi si obavezno neki stop loss, vjeruj mi iako ti se cini da igras dobro ako si u dubokoj rupi taj dan to te moze sjebat za sljedecih par dana pa ti se nece dat igrat, imaj svoj ritam, vrijeme kad igras i ne odstupaj od toga
-NEMOJ odustat od skole, to je definitivno nepotrebno, imas jos godinu ili dvije, pretrpi to iz razloga sto je poker uzasno dosadan kad postane obveza...
- kao i u pokeru tako i u zivotu vazan je balance, ne znam kakva su tuda iskustva no ja osobno puno bolje igram i funkcioniram kad si popunim dan aktivnostima, bilo sportskim bilo socijalnim, to te vraca u stvarnost i kljucno je jer vjeruj poker ce te slomiti puno puta tako da budi uvijek na raspolaganju ljudima oko sebe jer oni ce trebati i tebi.
eto ako mi nesto jos padne na pamet dodat cu, ovo je samo moje misljenje i ne zelim ulazit u nikakav flame war