Tema: di si forum, kaj ima
Bok forum, bok bok.
Igram se pokera cca godinu i pol, mučim se na pokerstarsu, dignem na 100njak dolara, padnem na desetak, i tako već nebrojeno puta, al držim se, i valjda će se otvoriti nešto.
Tiltovi su me koštali najveći dio svega, u zadnje vrijeme je bolje, ali teško je kad sere i sere, jučer od 5 turnira, s 4 ispao kad sam dominirao, s jednog na coinflip, njake, i neda. Nekoliko puta jako blizu četveroznamenkastoj cifri, više puta jako daleko od nje.
Sada, osvojio sam upad na onaj Extreme Poker na Alpama, točnije, na Eskimskoj Vasi na Krvavcu, igra se u igluima, i bit će jebački zabavno vjerojatno, danas je drugo tjedno finale, i vjerujem da će nas biti još iz Hrvatske gore.
Problem je prijevoz.
Ako netko ide, i ima mjesta u autu, bio bi zahvalan, naravno, dijelimo troškove. Ako ima zainteresiranih bez auta, možemo dogovoriti neki auto, samo se javite.
Uz to će gore biti heads up turnir, zajebancija cijelodnevna, a nije daleko, oko 160 km od Zagreba.
Čekam vas, i sretno večeras na satelitu, i na ostalim turnirima, znam da igrate. :card_club _ :card_club