Tema: di si forum, kaj ima

Bok forum, bok bok.

Igram se pokera cca godinu i pol, mučim se na pokerstarsu, dignem na 100njak dolara, padnem na desetak, i tako već nebrojeno puta, al držim se, i valjda će se otvoriti nešto.

Tiltovi su me koštali najveći dio svega, u zadnje vrijeme je bolje, ali teško je kad sere i sere, jučer od 5 turnira, s 4 ispao kad sam dominirao, s jednog na coinflip, njake, i neda. Nekoliko puta jako blizu četveroznamenkastoj cifri, više puta jako daleko od nje.  lol

Sada, osvojio sam upad na onaj Extreme Poker na Alpama, točnije, na Eskimskoj Vasi na Krvavcu, igra se u igluima, i bit će jebački zabavno vjerojatno, danas je drugo tjedno finale, i vjerujem da će nas biti još iz Hrvatske gore.
Problem je prijevoz.
Ako netko ide, i ima mjesta u autu, bio bi zahvalan, naravno, dijelimo troškove. Ako ima zainteresiranih bez auta, možemo dogovoriti neki auto, samo se javite.

Uz to će gore biti heads up turnir, zajebancija cijelodnevna, a nije daleko, oko 160 km od Zagreba.  big_smile   

Čekam vas, i sretno večeras na satelitu, i na ostalim turnirima, znam da igrate.   :card_club _ :card_club

00

Re: di si forum, kaj ima

hehe, bit će zabavno sigurno... obavezno ponesi toplu obuću wink

sve u svemu dobrodošao i sretno na turniru...

naravno, pictures or it didn't happen smile

Goran Markuš (blog) - http://goranmarkus.com/hr
Goran Markuš (Facebook) - https://www.facebook.com/GoranMarkus
00

I da, da ne ispadnem nepristojan, zovem se Filip, iz Zagreba sam i imam 19 godina.

Još malo informacija.

Kada igram cash igram NL2, turnire od 0.55, 1.1 i ponekad 2.2, trudim se držati bankrolla, i dugo nisam bio na nuli, valjda godinu dana big_smile

Kad padnem na desetak dolara, igram 0.1 turbo(360 ljudi) u serijama od 10-15 komada, i s tim se dignem do 30-40$ pa sve ispočetka.

Najbliže lovi, onaj 2.75 NLHE (12.5k guaranteed), prije negdje 2-3 mjeseca, igrao ga do 5 ujutro, ispao 35 s AA na cutoffu od A8s na SB-u, tad sam popizdio, i uzeo pauzu. prva nagrada je bila oko 5000 dolara, bilo je oko 12 000 ljudi, za 35. mjesto sam dobio ispod 20$, popizdio sam.  lol

Sad ću odigrati malo fpp satelita sa turbo takedown, pa ako sjedne tiket, pohvaliti ću se.

edit: lagao sam o datumu, pa sam ispravio.  big_smile

Zadnji popravljao fishermans friend (27-02-2011 18:46:23)

00

iAcesHigh napisao:

hehe, bit će zabavno sigurno... obavezno ponesi toplu obuću wink

sve u svemu dobrodošao i sretno na turniru...

naravno, pictures or it didn't happen smile

ovo je odsad tema za moje failove. postati ću sve tu.  lol  lol  lol

00

Dobrodosao fifi smile Gl u alpama hehe
Evo jedne prigodne smile

e da znan ko mi ga je ukrao... zivim u stanu s americkim stafordom koji lezi do kompa, a ja sam spava u sobi...sigurno mi napa da je dosa neko nepoznat, tako da san siguran da je netko koga pas zna...
neznan jeli neka zajebancija al nevirujen da me neko jebe dok san u betu
00

a to si ti! big_smile

hvala, frende.  lol  lol

00

bump, još tražim prijevoz big_smile

00