Re: *** Official Volume Bet - ožujak ***
evo napravio sam i program koji belezi ko je u betu i jos racuna isplatu.
http://www.mediafire.com/?w89hrxbb7ubvqsu
super, svaka čast, fala!
Zadnji popravljao Vice (10-03-2011 21:19:43)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Ostala rasprava » *** Official Volume Bet - ožujak ***
evo napravio sam i program koji belezi ko je u betu i jos racuna isplatu.
http://www.mediafire.com/?w89hrxbb7ubvqsu
super, svaka čast, fala!
Zadnji popravljao Vice (10-03-2011 21:19:43)
Jel se samo meni cini da ce na kraju mjeseca svako dobiti svoje pare nazad i to je to?
nope ,ja cu kiksat sigurno samo je pitanje dal samo za high ili za medium i high
ne igran vise na entractionu. presa san na ongame. nick "-1950-"
eto da obavjestim ovdje da sam poceo prebacivat roll na nordicu i tamo cu sad vecinu handova odigrats obzirom da cu na nordici igrat na 6 stolova vrlo vjerojatno necu ulovit niti medium a kamoli high, na starsima cu ponekad odigrat iskljucivo da rjesim jos bonuse i onda zavrsavam s njima
dosad sam napravio 48k na nl50
i 14k na n25
eto da obavjestim ovdje da sam poceo prebacivat roll na nordicu i tamo cu sad vecinu handova odigrats obzirom da cu na nordici igrat na 6 stolova vrlo vjerojatno necu ulovit niti medium a kamoli high, na starsima cu ponekad odigrat iskljucivo da rjesim jos bonuse i onda zavrsavam s njima
dosad sam napravio 48k na nl50
i 14k na n25
HF
moš i tamo više od 16 stolova, mislim da je 18-20 max... ty for the money
pa maknuo sam se sa starsa da vise nemoram igrat tolko stolova ,ne pada mi na pamet da igram tak na nordici
mozda i ja omanem
bolestan sam vec 3 dana a treba mi jos 25k ruku
verovatno uspem odigrati ruke al ne znam ocul imati profit preko 0, sve zavisi kad cu ozdraviti
super mjesec fml
entraction
ongame
ukupno
Šta ne bi trebalo čekati do kraja mjeseca? Ili ne planirate igrati vise ovaj mjesec?
Šta ne bi trebalo čekati do kraja mjeseca? Ili ne planirate igrati vise ovaj mjesec?
planiram igrat, ali cu najvjerojatnije povecat broj stolova, a to onda izlazi iz okvira beta
a ja objavljujem da nisam uspeo
bio sam bolestan do prekljuce tako da sam tad i kreno da igram.
krenulo lepo i profit lepo rasto. medjutim juce i danas u zadnji 5307 ruku sam oso 11 buyinova ispod ev tako da sam odlucio da prekinem.
Očito još bolje shotaš veče limite nego ja
Off topic: zasto svi skrivaju statse? I don't get it
Očito još bolje shotaš veče limite nego ja
Jesi vidio? Strasno nesto...
@Tonac: Pa ne znam,svi skrivaju,pa rekoh ajde i ja cu...valjda je to fora...
Off topic: zasto svi skrivaju statse? I don't get it
mene je sram, ne znan za ostale
kako ti je ev fino otišao u kurac kod ~50k handa u ovih 367 hendova na 2/4 )))))
mislim da sam vec gore negdje napisao da necu uspjet pa evo samo da potvrdim napravio sam nekih 80k tak podjelite moje pare, zemo potrosi na shot nl1k
Jel ovo ok što se tiče isplata:
BTW, cass1ni je uspio, bude uploadao dokaz sutra ili kroz koji dan
PS: Napravimo volume bet za travanj ili će večina odustati? Jel bi nešto mjenjali?
ja odustajem