Re: Trebam Starse
Ne boj se turcine ako i ne vrati, ne moze pobic Crnom Jahacu...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Ne boj se turcine ako i ne vrati, ne moze pobic Crnom Jahacu...
Ma vi ste bolesni ovdje na forumu,nema te ni kulture ni odgoja.
Jebeni ste balavci koji nose jos pelene,a tako se ponasate.
Kultura i odgoj na forumu nije isto ko u real lifeu.
Sad se ti zivciras jer ti ljudi ne vjeruju?
Imao sam preko 10 uspjesnih transakcija i odem na more.
Odma svi misle da si prevarant ili neznam sta vec.
Ne kuzim jednostavno
Tilt napisao:i lol za slanje randomima koji su na forumu 10 dana
Jbg sine tija sam probat kako je to kad te neko scama...
Vratit ce lik samo da proda madrac nije prisa...
Cvika123 u cemu je tvoj problem?
Nemoj me bezveze nazivat lopovom jer sam ti lijepo reko dobit ces cim se vratim s mora.
Uopbrazi se malo
cvika123 napisao:Tilt napisao:i lol za slanje randomima koji su na forumu 10 dana
Jbg sine tija sam probat kako je to kad te neko scama...
Vratit ce lik samo da proda madrac nije prisa...Cvika123 u cemu je tvoj problem?
Nemoj me bezveze nazivat lopovom jer sam ti lijepo reko dobit ces cim se vratim s mora.
Uopbrazi se malo
Zajebava sam se malo, javi se ti ako bude tribalo jos para iman ja na lageru...
Iako si moga kad si posta da trazis lovu rec da nemos vratit nego za 20 dana
mene samo zanima kako zbog jastuka mozes vozit do zagreba, a zbog love koju dugujes ne mozes do najblizeg bankomata?
Dolazim u zagreb zbog par tisuca kuna...
A nemam devizni otvoren da si uplatim na moneybookers,zadnji put mi je uplatio Dfable
Da idem u banku potrosim vise goriva nego sto cu uplatit,zna dfable sigurno di je labin na brdu gore
Zadnji popravljao Dr.River (07-09-2011 23:12:18)
Pošalji na denis199125@hotmail.com Denis Janković i ostavi mi svoj nick na starsima
neznam baš i ti si novi,nebaš baš previše postova.Ne mogu odgovarat na PM zato jer vjerovatno moram imat više postova
lol ti si ovdje novi ustvari, regan si prije 5 dana, postas samo u transakcijama i zelis da ti svi salju prvi.. Ne tice me se ali..
Inače sam aktivan na bet club forumu,tamo sam imao preko nekoliko transakcija,za ovaj forum sam čuo prije tjedan dana,zato sam se i registrirao.Shvačam vas sve koji ste več duže na forumu
Triban 50 eura na stars - dajem na moneybokers
JoJo napisao:Triban 50 eura na stars - dajem na moneybokers
neznam baš i ti si novi,nebaš baš previše postova.Ne mogu odgovarat na PM zato jer vjerovatno moram imat više postova
ja garanriram za JoJo imal sam s njim poz transakcije tak da mu mozes prvi slat..
Trebam ako neko ima 18,50$ na starse.
Vracam odma sutra.
Trebam ako neko ima 18,50$ na starse.
Vracam odma sutra.
Šaljem ti ja kad mi kad mi sjedne onih 180$ kojih sam ti poslo
Zadnji popravljao madafaka (15-09-2011 12:03:43)
Dr.River napisao:Trebam ako neko ima 18,50$ na starse.
Vracam odma sutra.Šaljem ti ja kad mi kad mi sjedne onih 180$ kojih sam ti poslo
Hahahaha. Skamao te?
poslat ce ti dekice sa magnetima ne brini, a bitno da je lik dizao topic da ga je fable pokrao )))))))))))))))
omg, ako nije level, napišite da vas je skamao da mu dodijelimo prigodnu nagradu.