Re: binoPRO on unibet
roll 75€, bolje da je losing sesn bar ce biti dobar volume na kraju
http://youtu.be/CNMinQa0wGE
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
roll 75€, bolje da je losing sesn bar ce biti dobar volume na kraju
sidin na nl4 six max nl10 hu nl10 turbo nl4 hu , i od svega toga dva stola akcije
ponekad...
ne znam što ti je ovo trebalo, bezveze si izgubio 350 dolara, sad vidis da unibet uopce nema toliko stolova i da ni u kakvom paralelnom svemiru bas zbog slabog player poola ovaj bet ti nece bit moguce izvrsit. mislim da je boro zaradio najlakših 350 ikad. a sto ces ti dobit? eventualno ces biti be, nenaspavan, sjeban, i moguce štete po živčanom sustavu jer ces negdje oko 25 dana shvatit u što si ušao i onda se iduci mj oporavljat. u svakom slucaju sretno ti bilo
a dobro,nek mu je sa srecom kako god bilo..samo sta imam osjecaj da bi mu se mogo zesce zgadit poker na neko vrijeme
sto sam boze tako proklet, jucer me krekaju, danas opet
jeli ima opcija da mi sejva stolove kad ih namistin ka na starsima?
bi li mi pomogla table ninja?
leeyyy, koja volja..'ko sme taj moze, ko ne zna za strah (i san) taj ide napred' .. GL
roll: 40€
danas gadno i nisan ni napravija 13k ruku, nista akcije, mora san igrati nl10 i 20 di su me malo istapirali...
sad se mislin da mi je najpametnije short stackat nl4, iako nikad nisan igra sss (mrzin jebene shortije) dosa san na ideju da cili ovaj projekt odigran kao shorty...
ako ima ko kakvu dobru literaturu za sss nek mi da link... znan da ima neke tablice i pizdarije al neda mi se trazit,mrtav san, sutra jos vjencanje.. cksi
evo prokletog grafa:
Uploaded with ImageShack.us
roll: 90€
nakon kise dolazi sunce, ima jos nesto na grafu do ponoci uglavnom lipo proslo 7 stolova hu
pa bija na 40€ opet, opet sija na hu diga se na 60€ i izasa.
laku noc
table ninja se moze koristit samo na starsima
table ninja se moze koristit samo na starsima
moze i na ftp
BoyFromBalkans napisao:table ninja se moze koristit samo na starsima
moze i na ftp
trenutno baš i ne radi na FTP-u ali može i na Party pokeru
još spavaš?
dns je na svadbi tak da danas ne igra, al produljit ćemo bet za 1 dan zbog toga.
@perpetum prije neg kreneš s grindom stavi ukupni graf od početka beta, stavi na trackeru filtere od 27.9 tak da vidim kakvo je stanje....
a sta je ovaj gold rush na unibetu? vidija san tamo promociju al nisan bas skuzija
Zadnji popravljao perpetuum_kaizen (01-10-2011 12:49:04)
sick gl nadam se da ti uspje ovaj podhvat iako će bit težko
Zadnji popravljao brt (01-10-2011 12:50:59)
di je graf danasnji? kako ide?
loce covik na svadbi....
loce covik na svadbi....
slabo je on pio sinoć, kad cijeli dan igra....
JustFighter napisao:loce covik na svadbi....
Dali mi se čini ili si se malo zabrinuo
Bora tajter napisao:JustFighter napisao:loce covik na svadbi....
a ne. bilo je i u novinama koliko se brine
Ico424 napisao:Bora tajter napisao:slabo je on pio sinoć, kad cijeli dan igra....
a ne. bilo je i u novinama koliko se brine
ne spavam zbog straha