Evo da ne zamre tema,odlučio sam vam napravit report o dosadašnjim rezultatima igri,da vidite di sam,što sam...
Kako vidite po prijašnjim postovima,ekipa sa foruma mi je preporučila da krenem sa SNG 9man,1,5$,zbog manje varijance,a lakše se nauči igrat.Nisam se baš snašao na tim SNG,ne znam koji je razlog,jednostavno nije išlo,nisu mi odgovarali nekako...
Bacio sam se na 180man,turbo,2,5 $, i čini mi se da mi ono više odgovaraju,valjda zbog dinamike igre.E sad,znam da ovo nije bilo pametno,ali nisam mogao drugačije.Imao sam samo 50$ da krenem s njma,uspio sam se malo dignut ,mada i ovaj roll nije dovoljan.Trenutno sam na 95$,uhvatio sam par final tablea...
Evo malo slika:
Uploaded with ImageShack.us
Ovo mi je najviše žao,cijelo vrijeme chip leader,imao 160 000,ovaj 90 000,i puknem sa AQ vs A10,nema veze...
ovo mi je trenutno najbolji rezultat,2 mjesto...
Ova slika je statistički dio,do sada što sam odigrao...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nabavio sam HEM,još se učim korisiti s njim,treba pohvatat sve te stase...Jedino mi se ne sviđa,što sam primjetio,da sam stao sa učenjem,gledanjem videa...Morat ću to ispravit...Također da pohvalim ekipu sa Skaypa,par ljudi mi dosta pomoglo oko ovih rezultata,
ekipa je dosta aktivna,što se tiče toga sve 5...
Ako vas još nešto zanima,tu sam...