Tema: SnG 9 man 1.5 buyin PS preporuka i pomoc.
Evo kao sto sam naslov kaze poceo sam igrati SnG 9 man... E sad par pitanja kako se izracuna ROI?
Koliko sam shvatio to je kao povrat investicije. Posto nemam HEM niti ikakav drugi alat biljezio sam svoje rezultate u excel tablici koja se nadam dobro biljezi i zbraja moje rezultate.
Da bi se moglo reci da je projekt uspio koliko se turnira treba odgirat da se dobije ta slika?
Evo upload cu screenshot od tablice http://imageshack.us/photo/my-images/40
tabla.jpg/
Da samo malo pojasnim sta je sta na tablici. Ovo UKUPNO je zarada, sa strane je koliko sam turnira odigrao (trenutno 71) koliko kosta svaki turnir i koliko sam potrosio na buyin-ove. Gore su naravno mjesta na kojima sam zavrsavao.
Posto imam previse 5. mjesta i 9.mjesta dali mislite da bi trebao promjenit taktiku?
Kad je 5 igraca igram dosta agresivno jer sam negdje procitao da ubiti treba ciljat na prvo mjesto a ne na to da budes samo in the money. Samo sad nisam siguran dal sam to citao za MTT ili za SnG jer dobiti barem malu zaradu sa 3. mjestom mi se cini bolje nego izgubiti sve :S
Svaki komentar je dobro dosao.
I jos nesto kako da stavim sliku na forum da se vidi da nemoram non stop link stavljat? Kad god ocu sliku stavit kaze mi da sam presao limit....?
Zadnji popravljao g0suboy (04-11-2011 19:44:49)