Tema: Grinders
Jel ima netko link za ovaj dokumentarac
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Jel ima netko link za ovaj dokumentarac
imas na BPT-u.. ja sam prije tjedan/dva pogledao i jos nisam prezalio tih sat i pol zivota
imas na BPT-u.. ja sam prije tjedan/dva pogledao i jos nisam prezalio tih sat i pol zivota
Zašt?
BPT trenutno ne radi, barem meni pa ako nisi baci pogled na ovaj
Tonac napisao:imas na BPT-u.. ja sam prije tjedan/dva pogledao i jos nisam prezalio tih sat i pol zivota
Zašt?
Ne mogu ni opisat zasto mi je loš jer doslovno neznam sta sam gledao sat i pol, film je jedno veliko ništa IMO..
evo našao sam na bpt, aces pogledao sam ovaj, prejak mi ovaj donk što putuje okolo, malo je old skul gambler bio "UPLATIM DVAJST I DIGNEM SE PA SPIČKAM I TAK NANOVO", bar kužim tu njegovu sad panda spiku i odgajanje svijeta kako je poker loš )
bestpokertorrents
evo vam tu torrent ako niste tamo regani
http://www.sendspace.com/file/gldjph
tnx.jel ima netko mozda link za onaj film o pokeru: BOOM: online poker bla bla bla..kazu da je puno bolji
jel ima torrent za ovo!??
tek treba izaći , još je uvijek u montaži . izgleda obećavajuće
btw:
BOOM Documentary
Update: We're still editing, trying to turn over 300 hours of raw footage into a feature length movie. We're also watching recent developments in the poker world with a watchful eye. We want to tell the complete story of the online poker boom, and don't want to leave anything out because we rushed the release. As many of you know, some stories are still unfolding...
Like · · Share · February 3 at 10:34pm ·
Zadnji popravljao zamorano11 (09-02-2012 02:54:54)
odgledao sam i ovaj film i nije uopće toliko loš. ciljana publika očito nisu pokeraši, no za gledanje uz grindanje ili uz posao meni je sasvim ok.
grinders dokumentarac je tolko debilan da nemoze biti gori, hrpa debila ali nisu toliko dosadni cak se da gledat
jel može na pm download link možda, nisam baš regan po nekim torrent trackerima
molio bih nekoga da mi posalje na pm torent sa BPT-a za grinders. hvala
Zadnji popravljao pero_zg (10-02-2012 00:04:24)
dobro da nemas u mom postu gore link sa sendspacea
dobro da nemas u mom postu gore link sa sendspacea
nema nijedan seeder...
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora