Tema: Nevjerovatno , sve poker sobe su isti scam
Nakon kraceg igranja casha na partypokeru i dizanju nekih 800$ , presao sam na pokerstars da okusam srecu u velikim turnirima...
Nakon sto to nije islo , igrao sam nesto sit n go-ovga 9 man 1.5$ buy in i 3.5$ buy in.
I nedavno nakon sto sam popizdio igrajuci i gledajuci sta se desava tipa flop 692 ranbow gdje igrac allina sa poceket 10 , a ja ga callam sa pocket Q i river lupi 10!!! fsihjgndihjfg , gdje igraci allinaju A2 i suoce se vs mojih AK i pojedu me , gdje se desavaju stvari koje jebemu sunce NISU moguce. Znaci ne pricam o stvarima tipa KK all in pa se odbis od AA , makar i takvih stvari ima po mom misljenju previse....
I tako nakon sto sam popizdio dodje mail da mi odredjeni poker portal daje 5th free na 50$ na Williamhill pokeru , i tako ja sav sretan krenuo igrat i tamo i reko ajde sad cu upalit vise stolova i idem odigrat malo bolji session cahs game-a.... nakon cca 2 i pol sata igre ugasio sam komp i pitao sam sebe dali sam ja lud ili wtf? zar je svaka poker platforma takav scam gdje jebeni idioti dobivaju sa takvim under kartama gdje ne pogadjajuci nista na folpu niti imaju ikakav DRAW OSIM JEDNOG PARA , i dalje guraju cjeli roll na tom stolu i dobivaju na riveru.... pa eo odigrao sam 1.5k ruku i dozivio sam cca 30 handova gdje sam jebeno ispred na preflopu ili flopu ili TURNU a seljacine onda pobjede.... mislim dali mene to netko zajebava ili je to namjesteno???????? najgore mi je bilo AK vs ?? flop A 3 K , all inamo se na flopu on pokaze 89 i turn 9 river 9........
Mislim nemogu da ne napisem komentar da mi ovo sve vise i vise SMRDI