Re: 3,5 SNG 9man
hvala na detaljnim odgovorimo i analizama i ja sam gurnuo all in, utg je imao dečke, mp je imao osmice, ali gledao sam cisto da pitam da li je to bio ok play..
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
hvala na detaljnim odgovorimo i analizama i ja sam gurnuo all in, utg je imao dečke, mp je imao osmice, ali gledao sam cisto da pitam da li je to bio ok play..
11331133 napisao:@ I btw, pitanje za tebe, da li smatras njegov call kao da je reshipao utg-a (jer je meni to prvo palo na pamet)? I jos jedno, sta radis u ovoj istoj situaciji kad mp reshipa?
dodatak: ovo se odnosi na na 2. pitanje: vs tag rega; agrro tag rega; i ribe(kao ova u potu)
Ne nesmatram taj call ko njegov reship iako znam da nebude foldal, gotovo uvjek bude neki biser s A8 ili 55 koji opce nerazmislja da ima netko iza njega s jacim handom i nezna da ak vec igra ruku da mora izolirat jer oni tak nerazmisljaju
Ako reshipa gotovo uvjek callam, osim ak bude neki reg s 3b na jako puno handova manjim od 2.0 onda znam sigurno da nema šanse da ima slabije od AK ili QQ mozda JJ i nije mi problem bacit, ali takvog slucaja nevjerujem da ima na manjim levelima od 15$ sng
Ja bi tu ko mp reshipo cak sa TT, i AQs+, samo kazem, nevezano za tocno pitanje op-a.
Ja bi tu ko mp reshipo cak sa TT, i AQs+, samo kazem, nevezano za tocno pitanje op-a.
pre tight si,ko mp trebal bi reshipat 77-88 i AJs AQ osim ak je neki tight reg onda 88 AQs
ak mislis da imas dovoljan edge u ovih sngima, mozes tu lagano foldat AK jer ti je icm implication dosta velik jer imas iznad 3 pocetnih stackova (isto valja kad znas da MP ima strong range, ne trebas uzimat ovako marginalne spotove sa tolikim stackom, sve je drukcije kad imas ispod 2 pocetna stackova obv, onda je easy stackoff i gg)
moj range tu bi bio JJ+
ne trebas uzimat ovako marginalne spotove sa tolikim stackom
po cemu je ovo marginalan spot ?
Ja sam ovo foldao i na dosta vecim limitima i tezim stolovima, tako da mislim da je ovdje dosta easy fold.. Imas odlicnu situaciju na stolu, dobro ti je i ako se utg udupla, i ako ispadne, samo ne valja ako ti zdonkas 60-70% stacka
sng wizard kaze fold, da treba jj+, ako mp reshipa trebamo qq+. Igrao sam se malo sa rangeovima, prosirivao utg i mp rangeove i stvarno par % mijenja situaciju da shovemo ili foldamo. Cini se ipak da je fold ispravan. Iako sng stavlja i utg-a(average) i mp-a(very loose) na dosta tight range... Kad bi znao statse od obojice, i koliko je ovaj veliki manijak mozda bi dobio par % na eqp% pa bi ak bio dobar push, inace ne... Ali samim time sto je samo par % u igri da ak push bude dobar cini se da sa foldom nemres fulat i pajk je u pravu... Nemam pojma jel ovo imalo ista smisla sta sam napisao , ali vidm da nije doslo do zajednickog rijesenja svih strana.
p.s. sng wizard je malo glupav lol, stavio sam hero-a na 2750 chipsa i raspodijelio ostatku stola chipse (ne bb-u, utg-u i mpu) i sad kaze nakon sto mp calla mi trebamo qq+... Nije mi bas jasno :S, a mislim da se svi slazu da sa <20bb reship je std.
Zadnji popravljao 11331133 (30-09-2012 11:25:38)
po icmu
po icmu sam ja totalni donk jer neigram 9man sngove ..tako da se tu nebi upustao u rasprave
po icmu
po icmu sam ja totalni donk jer neigram 9man sngove ..tako da se tu nebi upustao u rasprave
ali mislim da treba uzet u obzir to da je MP idiot i da mu je range tu jako wide tak da ja sebe nevidim da foldam..
Zadnji popravljao Mich_Bjukenon (30-09-2012 11:54:03)
+1
ovo nebi nikad foldao (ovakvu indentičnu situaciju) možda mi je to leak..
al ne igram 9 i 45 man pa nebi ni ja previše raspravljao.. al ovak kolko vidim to bi shipao i zadovoljno protrljao ruke
da li je ovo lagani fold? MP1 na 16 ruku ima 63/19, CO 23/13 na 80 ruku. Da MP1 nije pratio, pratio bi ja bez beda, jer je CO malo divljao.
Koji je optimalan play ako MP1 folda? Da li sam trebao 3-betati MP1?
UTG (t1615)
UTG+1 (t1445)
MP (t1570)
MP+1 (t1510)
MP+2 (dongino1303) (t1605)
CO (t1760)
BTN (t1195)
SB (t1480)
BB (t1320)
MP+2 (dongino1303) has M value 21.4
Dealt to MP+2 (dongino1303)
Preflop: (Pot is: t75)
UTG & UTG+1 fold, MP raises to t150, MP+1 folds, MP+2 (dongino1303) calls t150, CO raises to t1760 (All-In), BTN & SB & BB fold, MP calls t1420 (All-In)
Total Pot: t3555 | Rake: t3555
Po meni si trebal 3-betat MP1 a da si 3-betal morao bi i popratiti onda i all in tak da ti je bolje da si samo callo i foldao All in od CO
2 ribe u potu, rana faza, dobro odigrano. Ak imas note da je ovaj divljak onda mozes vs jednog callat sa jj, iako smo u ranoj fazi. I nisi trebao 3b mp1 jer te taj valjda uvijek calla, a iza tebe jos trebaju odigrat mp3,co,btn, sb i bb. Znaci 5 igraca + riba koja ce tesko foldat - nije bas idealno za ranu fazu.
2 ribe u potu, rana faza, dobro odigrano. Ak imas note da je ovaj divljak onda mozes vs jednog callat sa jj, iako smo u ranoj fazi. I nisi trebao 3b mp1 jer te taj valjda uvijek calla, a iza tebe jos trebaju odigrat mp3,co,btn, sb i bb. Znaci 5 igraca + riba koja ce tesko foldat - nije bas idealno za ranu fazu.
i Sta smo dobili s callom MP1 da smo ostali sami da na flopu dođe A-K-x
Zasto bi u ranoj fazi 3b u pf-u sa jos 6 igraca koji iza tebe jos imaju akciju? Nema smisla, a nema smisla niti ne platit sa JJ 3bb da vidis flop, il sam ja negdje fulao?
MP1 na 16 ruku ima 63/19
3bet allin pf ovom donku i gg
prijava odnosno registracija za objavu odgovora