Tema: BRM iskustva
Kad sam krenuo igrat poker...tj. kad sam krenuo igrat poker "ozbiljno" prvi put se susrevši sa BRMom, pisalo je da dobar BRM zahtjeva 100 BI (tad sam igrao SnG turnire). Nekako sam se držao toga sljedećih 3-4 godine iako sam u međuvremenu počeo cash igrat...tj. smanjio sam tih 100 BI na 70 BI jer sam presporo napredovao, a htio sam što prije na limit iznad. Tad sam igrao na FTP-u rush i prelazio sa NL25->NL50->NL100 bez ikakvih shotanja jer sam imao dovoljno dobar BR da se jednostavno mogu nosit sa swingovima.
Par mjeseci nakon toga mi je BR ostao zaključan na FTP-u i morao sam iznova krenut NL20 sa 10-tak BI. Sljedećih par mjeseci sam se držao agresivnog BRM-a (prvi put sam doživio što znači shotat limit i doživit neuspjeh jer sam shotao NL50 sa 20-25BI...za razliku od prijašnjih 70-100BI gdje ustvari nije niti bilo shotanja).
Sad opet igram rush na FTP-u i u zadnje vrijeme razmišljam dosta o BRM-u jer imam dojam da mi većina BRa stoji i "ničem ne služi" (prije mi nisu takve misli dolazile nikad...). Siguran sam da je moja dosta bolja igra utjecala na to razmišljanje (tj. ne sama bolja igra već posljedice bolje igre -> swingovi su se smanjili, a samim time i nekakav rizik tj. strah od bustanja... rijeđi padovi samopouzdanja itd.).
Cilj ovoga mi nije jedno pitanje (koji je idealan BRM?) jer čitao sam već da BRM ovisi o par stvari (limit, kvaliteta igre, edge spram drugih, samokontrola, količina love koja se vadi van, broj stolova itd.) već me zanimaju vaša razmišljanja, a posebno razmišljanja (tj. iskustva) onih koji igraju već par godina.
Zadnji popravljao AlphaScorpii (17-01-2013 15:36:56)