Re: The Big 2,20
Ne može te se niti na fejsu nać
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Potvrđujem da mi je Čurić reko da će mi vratit pare ukoliko proda HM il Wizzard
WTF? Ja sam mislio da ste riješili to...
Ne možeš reći da nemaš love kad si se pohvalio da si osvojio $870.
WTF? Ja sam mislio da ste riješili to...
Ne možeš reći da nemaš love kad si se pohvalio da si osvojio $870.
Tako sam se ja dogovorio snjim a sto se tice ovih 870$ bilo pa otišlo
LOL. Napisao mi je da se dogovorio s tobom preko fejsta, nakon što sam mu ja u temi gdje prodaje HEM i wizzard stavio link na ovu temu i pitao ga dal je riješio s tobom. Pa sam mu ja odgovorio da ak je rijesio da objavi tu i da ti potvrdiš.
Zamolio me da obrisem taj post u onoj temi i ja osam obrisao, pošto sam mislio da ste riješili. Al sad vidim da sam malo uranio...
roba59 napisao:WTF? Ja sam mislio da ste riješili to...
Ne možeš reći da nemaš love kad si se pohvalio da si osvojio $870.Tako sam se ja dogovorio snjim a sto se tice ovih 870$ bilo pa otišlo
Obečanje, ludom radovanje... Nisi ništa riješio tak da ja brišem onu temu.
mislim da imate posla s patološkim kockarom kako može potrošit 870$ u mjesec dana i kad je hakirao kokcu account s 50$ je napravio 200$+ u par sati...
Patološkim kockarom mozes nazivat sebe , šta god da sam radio s tim novcima to nije tvoja briga uopce.
http://hr.pokerpro.cc/forum/viewtopic.php?id=5940
Igrom slučaja sam naletio na ovo. Zanimljivo je vidjeti kako jedan scammer i lopina kao Kokac8 sere kad ga nek odere za pare, a kad on nekog sjebe povuče se i nestane kao zadnja pička. Mislim da me se sjećate svi dobro, pogotovo on kojeg sam stakeao 320$ na full tiltu za HUsng igre, te nakon što je spušio roll na večim limitima od kojih smo se dogovorili - mistično nestao (dogovor je čak bio da će vratit lovu te je od onda pobjegao). Sjećam se raznoraznih priča da mu je netko iz obitelji u bolnici kao pa da nemože bit online i sl. ali to su bile sve nizom priče pune govana. Sad nakon 2god kad vidim ovo kakvo si govno od čovjeka, "pokradeš", nestaneš - a potom sereš kad se isto to tebi dogodi, stvarno si jad i bjeda. Bok
Prva stvar, ja neznam di si ti vidio da ja po nekome serem. Samo sam odgovaral na pitanja i iznosil činjenice. Drugo, ja tebe nisam scammao niti ti hakirao mail, s tobom sam imal stejking, koji jbg nije dobro završio. Isto tako me i roba stejkao, također nije dobro završilo. Slažem se da i u jednoj i drugo situaciji kad sam popušio vaš roll, mogo sam bolje reagirat. Al isto tako sve kaj sam ti reko i sve kaj se dogodilo u to vrijeme, bilo je istinito
Ako si igrao veće limite od dogovorenih i ispusio roll, onda ga jesi scammao.
Ako si igrao veće limite od dogovorenih i ispusio roll, onda ga jesi scammao.
+1
Prva stvar, ja neznam di si ti vidio da ja po nekome serem. Samo sam odgovaral na pitanja i iznosil činjenice. Drugo, ja tebe nisam scammao niti ti hakirao mail, s tobom sam imal stejking, koji jbg nije dobro završio. Isto tako me i roba stejkao, također nije dobro završilo. Slažem se da i u jednoj i drugo situaciji kad sam popušio vaš roll, mogo sam bolje reagirat. Al isto tako sve kaj sam ti reko i sve kaj se dogodilo u to vrijeme, bilo je istinito
Da nisam čuo još od par osoba da si ispo govno prilikom više situacija, čak bi ti povjerovao sad. Al ono kaj ja znam je da se ti nisi pridržavo dogovora vezanog za stake, te nakon prekršaja istog si misteriozno nestao - jednostavno za zaključit, ispo si pička i govno od čovjeka, a trenutno se tebi događa isto pa sereš radi tog, a nebi razmislio kako je bilo drugima dok si ti to napravio njima. Ona stara tema u kojom opisujem cijelo događanje je nažalost nestala/obrisana il nez kaj već je, al nebitno jer mislim da 90% ekipe s foruma zna o čem se radilo i ko je kakav u toj priči. Pouka ovog je to da oću reć da mi idu na kurac takvi ljudi poput tebe koji su nekog zajebali a zatim su plačipičke u pitanju kad im se dogodi isto/slično. I nemoj meni srat da je ono (tvoj nestanak) bio opravdan i istinit, jer sam tad provjerio neke informacije i vidio sam na fb,msn, te od drugih ljudi da si svaki dan bio online. Kažem ti, rađe priznaj i smanjit ćeš se kao ološ od čovjeka, bar malo.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora