chillin napisao:Na random ovako handovi koje riba flata na 4bet
Po čemu si zaključio da je riba?
I regovi mogu flatati 4bet, tu nije ništa čudno.
Zamisli da 3betaš i imaš strong pocket-pair i protivnik te 4beta, a ti misliš da te bluffa.. Tako da ti izjava nestoji
A što se handa tiče, to je više do tebe. On tu pota ili da izgleda slabo (1pair, drawing hand) ili da ti misliš da izgleda slabo.. To više zavisi do tebe kao igrača želiš li se gambleati protiv njegovog 4bet flat rangea. Hand ti iz njegove perspektive izgleda takav kakav i je, no ti ovdje bez problema možeš ovako odigrati i AK, AQ - tako da..
Pošto imaš još 50$ iza, obv je fold ili ship. Ja bih shipao iz razloga što također vidim odmah na početku njegove tendencije i što i kako namjerava igrati. Jbg, nekad ćeš tu ugledati AJ, AT, (55?) no siguran sam da ćeš vidjeti ti JTcc i slično. No hand koji ćeš vidjeti da je imao će ti uvelike značiti za buduću akciju i mislim da se ovaj play isplati, po meni više nego puko guessanje šta je imao itd.
No također kad malo bolje razmislim, ako ovo foldamo, ne znači li onda da nam je ovdje obv calling(shipping) range AA, TT, AK i AQ (ako uzmemo u obzir da smo ih ovako odigrali)? Ako je, meni se čini da smo onda preweak i da ćemo se lako exploitati :S (Volio bih čuti i ostala mišljenja/komentare..)
Tko se moli i vjeruje u Isusa Krista, Isus će ga dočekati na času njegove smrti