Tema: Dnevnik stare RiBe
Postovanje svima.
Stize jos jedan riblji dnevnik, dnevnik okorjele ribe u pokeraskom smislu. Vecini sam vec poznat s ovih prostora po svom ribljem razmisljanju, ribljim zalopojkama i naravno ribljim (ne)uspjesima u pokeru. Ribljeg staza imam vec 3 i pol godine s tim da niti jedne lipe ni centa nisam uplatio u poker, ali nisam ni dozivio metamorfozu od girice u bijelu psinu. Kao girica dosta puta sam zavrsio na pladnju drugim grabezljivcima i uvijek mada osakacen i pun oziljaka od strasnih zubi sam se uspjevao oporaviti i zaziviti dok nisam dosao sljedecem downswingu u zube. Sve se to dogadjalo jer sam bio lijen jesti dovoljno (citati: odigrati normalan volume od min 30k hendova mjesecno i uciti) kako bih mogao evoluirati u nesto vecu i opasniju ribu u beskrajnom moru (za stolovima). I kada bih se oporavio od svih rana te krenuo dalje znao sam se precijeniti i dopasti u zube opakim zvjerima na HU stolovima i povlacio bih se povijenog repa. Uvijek je ostajalo nade i volje za dalje tako da sam uspio izdrzati i swingati tu negdje po microsima. Znalo se jako puno puta dogadjati da sam progonjen prozdrljivom zvijeri (tiltom) bezobzirno ulijetao direktno u usta manjim ribivama. Razmisljajuci o svojem ribljem zivotu odlucio sam zapoceti novu stranicu te otvoriti ovaj projekt ne bi li mozda evoluirao u bijelu psinu.
E sada dosta poetske proze, metafora i drugih stilskih figura prijedjimo na stvar..
Planovi i ciljevi za ovaj projekt su sljedeci:
Krajnji cilj je popeti se na NL100 i odigrati 100k hendova na tom limitu uz min wr od 5bb/100.
E sada dolazi analiza i pitanje kako do toga.
Ja sam to sebi ovako zamislio:
Pocetni roll je: 380$
igrati minimalno 7,5k hednova tjedno
igrati 6 - 9 stolova ovisno o koncentraciji i volji
imati stop loss na -3 BI jer sam primjetio da kad me uhvati bad run da zatiltam i pocnem opustenije igrati
tjedno pogledati 3 videa i zapisati si najbitnije stvari koje ce mi pridonijeti u napretku igre
svaki dan prije sessiona po pola sata provesti na analizu jucerasnjeg sessiona te zabiljeziti greske
poslje svakog sessiona postati 3-5 dobitnih i gubitnih ruku u projekt kako bih dobio feedback od vas
na kraju svakog tjedna postaviti tjedni graf
na kraju svakog mjeseca postaviti mjesecni graf
i mozda najvazniji dio je postivati BRM
BRM:
move up na >30 BI
move down na <20 BI
na >20 BI dodajem 2 stola novog limita
na >25 BI dodajem 4 stola novog limita
wish me luck