Tema: RMA666 Coaching NL2-NL50 6max
NL10-NL50: €15/h
NL2-NL5: €10/h
Kontakt na PM.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
NL10-NL50: €15/h
NL2-NL5: €10/h
Kontakt na PM.
mene zanima kolko je ''normalno'' u 6maxu imat 26/20 statse na nl50 na 130k handova, i jel agg 2,65 prevelik?
zasto nebi bilo normalno imat takve statse? i normalan agg imo
mene zanima kolko je ''normalno'' u 6maxu imat 26/20 statse na nl50 na 130k handova, i jel agg 2,65 prevelik?
1.Nisam siguran sto mislis pod tim,ali "normalno" je relativan pojam. Na pocetku grafa mi je bilo normalno igrati 32/25 dok sada igram 25/19.
2.Nije.
koliko stolova igraš odjednom ako se smije znati ??
i u kojem vremenskom razdoblju je tih 130k handova odigrano ?? thnx
neznam, pitam samo, ne igram ja 6max al mi se prevelika cini razlika izmedju vpip i pfr. Nevermind
koliko stolova igraš odjednom ako se smije znati ??
i u kojem vremenskom razdoblju je tih 130k handova odigrano ?? thnx
Smije,sto da ne. Vecinu vremena igram 6 stolova.
Od 11.mj. prosle godine.
neznam, pitam samo, ne igram ja 6max al mi se prevelika cini razlika izmedju vpip i pfr. Nevermind
Cini ti se,smije se i flatat preflop
"Normalno" je adjustat se stolu tj. svakom igraču što je više moguće, a statsi su nebitni ako imamo readove kojima ćemo exploitat protivnike.
Vjerujem da ti je sa rb hourly puno veći od ovih 15€ tako da je ovo vjerojatno jako dobra ponuda.
Ja sam igrao identičnih 26/20 na rushu jedno vrijeme i to prvenstvno jer sam znao da imam edge postflop pa sam izbjegavao PF sranja...
Nisu statsi tolko bitni... nemože se poker igrat po određenoj šabloni.
Zadnji popravljao AlphaScorpii (13-02-2012 16:26:14)
Ne razumijem zasto ste covjeku dali tolko dislajkova... al dobro, ljubomora obv...
Vjerujem da ti je sa rb hourly puno veći od ovih 15€ tako da je ovo vjerojatno jako dobra ponuda.
THIS!
Da imam roll sad bi definitivno iskoristio ovo! Taman bi mi dobro sjelo.
Koliko sati treba jednom matunu da dogura do, recimo, nl30 ?
Koliko sati treba jednom matunu da dogura do, recimo, nl30 ?
Hmmm,tesko za prognozirat. Najbolje ti je da prvo pogledas/procitas dosta materijala i da prvo sam igras do trenutka kad ce ti okvirno bit jasni svi osnovni koncepti.
Cilj mi je ukazat na greske/leakove koje mozete ispraviti,a ne uciti pojedinca osnovne stvari od pocetka. Mislim, mogu i to raditi ako je nekome zelja,ali nema potrebe jer u knjigama/videima mozete usvojiti osnovne koncepte(vaznost pozicije,razumijevanje pot equity-a,fold equitya,oddsa,sto je 3b,4b i sl.)
Nova cijena €25/h NL2-NL50. Neda mi se graf stavljat,na osobni zahtjev mozete vidjeti moj cijeli HM.
Ne coacham vise.
Zadnji popravljao RufMichAn666 (23-09-2012 05:28:47)
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora