Tema: full tilt problem
Ovako,ne mogu otvorit full tilt,dali ima još ko problema s njima.Posla san im mail ali ne odgovaraju
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Ovako,ne mogu otvorit full tilt,dali ima još ko problema s njima.Posla san im mail ali ne odgovaraju
Šta si poslo u mail-u?
Vjerovatno imaju redovito održavanje. A što se tiče maila, njima obično duže treba da odgovore, tak da se oko toga nemoj uzrujavati.
Šta si poslo u mail-u?
Posla san im da zašto nemogu otvorit full tilt,da mi povezuje ali ništa...no odgovora nisan dobio.Iman 40-ak dolara gore...čuo san nešt da su propali??jel to istina pojma nemam
pa kad si zadnji put igra tamo?
Vjerovatno imaju redovito održavanje. A što se tiče maila, njima obično duže treba da odgovore, tak da se oko toga nemoj uzrujavati.
Neznan,nisan otvara misec dana tilt,igran na starsima i bwinu
.vjerovatno održavaju,malo mi je čudno da propadnu,ipak je to velika soba
pa kad si zadnji put igra tamo?
prije misec-dva
to je nesto do tebe ja sam igro prije sat vremena sve je radilo perfektno!
zamorano11 napisao:pa kad si zadnji put igra tamo?
prije misec-dva
zamorano11 napisao:pa kad si zadnji put igra tamo?
prije misec-dva
meni isto ne radi...
to je nesto do tebe ja sam igro prije sat vremena sve je radilo perfektno!
Pa neznam onda,posla san im mail prije tjedan dana,niko ne odgovara.Dodan mi je i preko firewalla i antivirusa,pop-up blocker mi j e dopušten,stvarno neznan što bi moglo bit onda
epic
možda šolja kaka bez ljutnje
Sholja napisao:to je nesto do tebe ja sam igro prije sat vremena sve je radilo perfektno!
Pa neznam onda,posla san im mail prije tjedan dana,niko ne odgovara.Dodan mi je i preko firewalla i antivirusa,pop-up blocker mi j e dopušten,stvarno neznan što bi moglo bit onda
ako imas xp ne mozes igrati, instaliraj win7 sp1
i iskljuci firewall
Zadnji popravljao Chidambar (15-02-2012 22:01:07)
Gogi0505 napisao:Sholja napisao:to je nesto do tebe ja sam igro prije sat vremena sve je radilo perfektno!
ako imas xp ne mozes igrati, instaliraj win7 sp1
i iskljuci firewall
Iman windows7 gore i dodao san full tilt preko firewalla,al svejedno neće
koliko lešinara,samo se cekalo ovakvo nesto...
Iman windows7 gore i dodao san full tilt preko firewalla,al svejedno neće
pa instaliraj taj service pack 1, i jel imas original windowse?
Pa sve mi je normalno radilo do prije misec dana,ništa nisan minjao.A sad koliko i vidim ne mogu otvorit niti bwin
Pa sve mi je normalno radilo do prije misec dana,ništa nisan minjao.A sad koliko i vidim ne mogu otvorit niti bwin
prika izgleda da te hacknuo netko, sada se samo nadaj da nece igrati black jack, jesi imao isti password i za bwin?
fak ne radi ni meni
edit: evo ubrzo cemo se moc konektat
System Update
We apologise but the system is currently down. Please check back later. Please direct all enquiries to support@fulltiltpoker.com.
http://www.fulltiltpoker.com/
Zadnji popravljao Andre_787 (15-02-2012 22:14:23)
prijava odnosno registracija za objavu odgovora