Tema: kako izgubit dolare
Najbži naćin za izgubit dolare je sit/go super turbo 7 dolara U sat vremena jutros izgubi 100-ak dolara.Za poludit
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Najbži naćin za izgubit dolare je sit/go super turbo 7 dolara U sat vremena jutros izgubi 100-ak dolara.Za poludit
lol to su jedni od najlaksih vrsta snga za beatat
Djelomično se slažen s tobom,bilo je i boljih dana.Nekad davno je bila zarada i do 1200 kuna dnevno,bilo je previše riba tamo,sad su se valjda opametili,sad sam spao na 15 dolara na starsima
vidim ipak si pokrenuo full tilt, pa mogao si javiti da ekipa ne dijeli savjete tamo u drugoj temi.
a valjda nisi dugo igrao pa si ispao iz kondicije.
Gogi0505 napisao:Najbži naćin za izgubit dolare je sit/go super turbo 7 dolara U sat vremena jutros izgubi 100-ak dolara.Za poludit
vidim ipak si pokrenuo full tilt, pa mogao si javiti da ekipa ne dijeli savjete tamo u drugoj temi.
a valjda nisi dugo igrao pa si ispao iz kondicije.
Nije to na tiltu,nego na starsima,tilt još uvik nisan pokreno
Nije to na tiltu,nego na starsima,tilt još uvik nisan pokreno
kada pokrenes taj tillt, onda polako igraj i u granicama BRM, iako sam ja zadnji koji bi trebao dijeliti savjete oko bankrolla.
Nisan od onih koji se striktno drže BRM-a,više san onako ide-nejde,i mogu ti rec odkad vodin statistiku,znači dvi godine u plusu san oko 4000 eura,ali hvala ti na savjetu
i mogu ti rec odkad vodin statistiku,znači dvi godine u plusu san oko 4000 eura,ali hvala ti na savjetu
pics or it didn't happen!
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora