Tema: Sng 9man Turbo 30$,15$ pitanja
Kao sta naslov govori, imam neke situacije u kojima bas i nisam 100% siguran sta bi trebao napraviti, po meni su dosta zanimljive i htjeo bi cuti par komentara o hendovima koji su me zadesili tokom igre, čisto da vidim koliko sam dobro odigrao i jesam li ili nisam trebao odigrati tako kako jesam
Usput, ispričavam se što ovako pišem hendove, neznam u kojemu konverteru bude ono HERO??
Imam dva henda za početak:
1. Bubble je, nemam puno handova o njima, igrac koji je sad pushao par puta je vec to radio tokom bubblea te ga nitko nije callao
Table Information
Seat7: dye464 ($4,238) Small Blind sb =100
Seat1: sandmanness ($4,939) Big Blind bb = 200
Seat2: makisje ($1,975) allin=1975
Seat5: Hero ($2,348) Dealer HERO= AKo ???
2. Igrac Octavian_C igrao je poprilicno dobro i agresivno, kad su ovi veci stackovi radili bet pf on je obicno radio reraise allin te oni zbog bublea nisu callali, jedino kad je foldao je bio eventualni allin nekoga od igraca, a na svaki njihov bet je vecinom radio allin.
Tako da sam u ovome hendu razmisljao da igrac Jinsheng, nebi pušao npr nešto jace od QQ+ AQs+ nego da bi s tim hendom radio neki min bet te očekivao push od Octaviana. Tako da sam u tom trenutku kada je pushao mislio da je nije pretjerano jak, ali kad je skyblueah foldao i octavian_c radio re raise u moj allin onda sam bio u pomalo teškoj poziciji.
Mislio sam da ni on nema neki pretjerano jaki hend te sam bio u dilemi, dal da foldam ili ipak callam sa QQ
Ovo su inormacije o čipovima:
Table Information:
Seat9: octavian_c ($5,565) Small Blind :100
Seat1: Hero ($2,375) Big Blind :200
Seat4: jinsheng ($1,860) : Ide allin 1860
Seat7: skyblueah ($3,700) Dealer :folda
i nakon toga
Octavian_C radi push na $5,565
Ja na BB sa : QQ
Zadnji popravljao Skrbo (03-02-2012 15:31:53)