Re: BAP hu sng hyper
update No2.
-hmm, nakon velikog downa, ponovno idem prema 0
..rake je strasan na ovim $1.5.., tako da bi predlozio sljedece ( ako se stakeri slazu )
..
Agresivan BRM - kada skupim 20 buyinova za sljedeci level, takeam shoot sa 5 buyinova istog
( to bi ovako izgledalo, $70=20 buyinova za $3.5.... shoot sa 5 buyinova= $17.5...na $1.5 se vracam ako izgubim tih 5 buyinova, tj. ako padnem na bankroll od $52.5 )
..trebat ce jos turova da dodjem do $70..ali samo hrabro
Zadnji popravljao BuffaloBill44 (06-04-2012 00:12:09)
moze sta se mene tice.
moze sta se mene tice.
+1
pantelija1 napisao:moze sta se mene tice.
+1
Uzmi pauzu sad preko uskrsa, razbistri glavu i u utorak dalje igraj.
Uzmi pauzu sad preko uskrsa, razbistri glavu i u utorak dalje igraj.
+1
sta se mene tice netribas nikave paute radit samo igraj
kakvo je stanje?
Aj dodaj me na skyp. triban te nesto pitat ?
.
Zadnji popravljao pantelija1 (08-04-2012 00:40:21)
nakon evo vise od 500 odigranih komada, mislim da vise nema smisla igrati..
jer rake na 1.5 je ubitacan i da bi bio u plusu mora se biti vise od 56% ITM.. stoga mislim da je najbolje da prekinemo stake i da vam vratim $ jer mislim da graf nemoze ici prema gore i da se nema smisla patiti jer profit se tesko moze ocekivati..
Razgovarao sam sa pantelijom1 , koji mi je predlozio da relaodamo roll na $70 i da pokusamo sa $3.5 ( shoot sa 5 buyinova)..medjutim, mislim da ni to nema smisla, sto ako taj shoot neuspije i padenm na nekih $50, onda bih opet trebao igrati ove od 1.5 ( kao sto sam rekao, uopce ih nema smisla igrati zbog rakea )
... razgovarao sam jos s nekim ljudima koji igraju hu sng hyper 7 i 15$, i rekli su mi da bi najpametnije bilo igrati sa min. 100 by..a ipak stake u tolikom iznosu $ nemogu ocekivati jer nemam niti takvu reputaciju niti dokazana znanja za stake u tako velikom iznosu $..
stoga, hvala svim stakerima.. bankroll je sada oko $38..vracam vam svima ono sto je ostalo
edit- sve shipano nazad
zarepokerboy - $9.66
vjekan- $4.83
Pantelija1 - $9.66
Horvat69- $14.50
Zadnji popravljao BuffaloBill44 (08-04-2012 12:20:08)
Sta reci. GG man.
Respect za prestanak stakea kad vidis da nejde vise.
P.S.
Za buduci stake mi rez par shareova
uvik ima next time
gg
jbga ... bit ce bolje iduci puta
Ovo je ne dva, ne tri, ne četiri, ne pet, već ŠEST razloga zašto smo ispred svih!!!