Re: VAŽNO: S kim (ne) obaviti transakciju
wonderkid,matan i onaj najpoznatiji na forumu što je dužan više k$ jesu li to iste osobe jer ovemu wonderkid u opisu stoji nešto sa heads ,ovaj matan ima istu sliku ko onaj i priča sam sa sobom ??
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker Transakcije » VAŽNO: S kim (ne) obaviti transakciju
wonderkid,matan i onaj najpoznatiji na forumu što je dužan više k$ jesu li to iste osobe jer ovemu wonderkid u opisu stoji nešto sa heads ,ovaj matan ima istu sliku ko onaj i priča sam sa sobom ??
Vezano za ovo: http://hr.pokerpro.cc/forum/viewtopic.php?pid=100806#p100806
Cura je vratila pare pa sam editirao post i izbrisao privatne podatke.
Dobila je drugu priliku.
Pozdrav svima.
chillin+
deco99+
rudy988+
masterboy+
Prvi sam slao svaki puta.
suco9999507 +
"+" za zamorana (130$), posten momak
masterboy + ( cca. 150 EURA )
kao i uvijek dosad, sve je napravio po dogovoru.
Zadnji popravljao nkotb (21-03-2012 16:01:33)
jel poznaje tko korisnika HIRKA ??? ne preporučujem ga s linka http://hr.pokerpro.cc/forum/viewtopic.php?id=7143
koristi e-mail sjuranovic@hotmail.com
Zadnji popravljao ivana55 (05-04-2012 21:27:04)
veliki + za korisnika pantelija1. makar sam novi na forumu, vjerovao mi je kad sam mu poslao scan uplate i uplatio mi je 35 dolara na Pokerstars account!
masterboy plus
sto ojra
vice +45 EUR
Mozda je vrijeme da se updejta lista na prvoj strani- staviti masterboya i ostalu ekipu pod povjerljive
Zadnji popravljao ajspingvin (01-05-2012 17:47:19)
masterboy +
$400
masterboy +
$300
fk mastercard kad imamo masterboya
al mali lovu okrece
ja ne kuzim zasto jos ljudi postaju za masterboya, ok skuzili smo, radi puno transkakcija i do sad je bilo sve ok, al ne trebate svaki put stavit za 200 eura u thread
imo, mozda se varam
ja ne kuzim zasto jos ljudi postaju za masterboya
njegova zelja
ja ne kuzim zasto jos ljudi postaju za masterboya, ok skuzili smo, radi puno transkakcija i do sad je bilo sve ok, al ne trebate svaki put stavit za 200 eura u thread
imo, mozda se varam
evo javljam svima da ih molim da od danas ne moraju postati kada obave transakciju samnom.
svi sretni.
poz