Nevjerojatno je da je svaka tema non-poker related ima više stranica nego podforum sa handovima zajedno u zadnjih 3 mjeseca, a 90% komentara nema veze s temom i pretvara se u beskonačnost gluposti koje, na moje sve manje čuđenje, uspjevaju ljudi odnekud izvuć.
Smiješno je da se nađu nekakvi no liferi koji imaju potrebu dokazivat svoju inferiornu "inteligenciju" i provode dane tražeći dlake u jajetu, kopajući po beskonačnim pravilima stranica glumeći Robin Hoodove il kaj već da mogu izdrkat na 2 plusića koja dobiju od sličnih sebi koji pak ne znaju ni značenje večine poker pojmova, a nađu se pametovat i uvjeravat sebe u nešto.
Moja poruka njima: odite radit nekaj korisno od svog života
Nemam se potrebu opravdavat al ću svejedno napisat neke stvari...
1. 99% sam siguran da više ljudi na tom raceu zajednički igra preko istog accounta jer na tim siteovima se ne može naći više od 4 stola nl400+ tako da smo mi praktički igrali najveće stakese i znali smo sve igrače protiv kojih smo igrali, a neki od njih su stvarno znali non stop bit za stolovima.
2. Poznato je nekoliko ljudi koji su slično radili prije kad su hvatali SNE ili slično, također i multiaccountanje itd i naravno da to nije skroz fair, ali dosta stvari u pokeru, kao i na svakom drugom mjestu di se vrti novac, nije kako treba bit. O ovoj temi bi mogao raspravljat satima ali to neće pomoć nekim limitiranim mozgovima.
3. Nemoguće je dokazat da smo igrali preko istog računa jer postoji rupa u sistemu tak da je tu ona stara: "Nevin dok se ne dokaže suprotno" pa ti kopaj i dalje.
Za kraj pročitajte još jednom moju poruku (vidi gore) i umjesto da ste trošili vrijeme čitajući ovakve besmislice mogli ste analizirat hand ili pogledat dio coaching videa. (to isto vrijedi i za mene, jbg)