Tema: Kako multitablate?
Htio bi da multitableri ovdje opisu nacin na koji to rade. Mislim da ce to biti korisno novim igracima koji tek pocinju igrati vise od 4 stola,a i ovi malo iskusniji mozda pronadju neku caku da si olaksaju/poboljsaju multitabling.
Znaci navedite sta igrate (cash,mtt,sng) i kako i zasto postavljate stolove,da li otvarate nove stolove kako se koji stol zatvara,komentirajte tudje nacine,...
Ja igram SNG 9man turbo,u 90% slucajeva 12 kom odjednom i to mi je 1 session,znaci ne otvaram nove stolove dok ne zavrsim s ovima. Eventualno ako ispadnem na nekom odmah u startu,a nisam ni otvorio svih 12 onda se regam na jos 1.
Stolovi su postavljeni u 3 sloja po 4,jer mi smeta kad su stolovi manji,pa ne vidim ni karte,ni betove,ni HUD...Ovako to izgleda:
Puno mi pomazu layoutovi na PS,imam ih snimljeno nekoliko,pa npr kad ostanem na 8 stolova ukljucim layout koji mi stavi 2 sloja i picim dalje.
Inace,dok sam igrao cash ili fifty50 sngove igrao sam bez beda i po 16-20 stolova tile u gornjem lijevom kutu,pa sam ih ninjom bacao sa strane po potrebi,ali to sam tada mogao jer nikad nije bilo manje od 6 ljudi na stolu,a sada kad udjem itm na nekoliko stolova,pogotovo HU,onda precesto dolazim na red,sve to pocne iskakati,pa mislim da mi igra jako pati i ne zaradim koliko bi trebao.
Ajde sada vi,pa mozda unaprijedim i ja svoje multitablanje.