Tema: Muchos Poker – 1 račun, 6 poker mreža
Predstavljamo vam Muchos Poker, novi revolucionarni koncept online pokera koji vam omogućava da sa jednim korisničkim računom igrate na čak šest različitih poker mreža ...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Predstavljamo vam Muchos Poker, novi revolucionarni koncept online pokera koji vam omogućava da sa jednim korisničkim računom igrate na čak šest različitih poker mreža ...
Imam par pitanja,pa ako netko zna odgovore:
1. S jednim usernameom i passwordom se mogu logirati na sve sobe ovih 6 mreza?
2. Novac mi stoji na raspolaganju uvijek na svim mrezama ili moram npr. prije prelaska s BlackChip-a na NoIQ napraviti transfer? Pretpostavljam da je ovo drugo...
3. Sta ako sam vec imao acc na Nordici i NoIQ? Buduci da ce mi mail adresa biti vec iskoristena,a uz to i merge ima onu politiku da jedan igrac moze igrati samo na jednoj sobi.
1. Da
2. Mislim da moraš raditi transfere...
3. Nema veze, jer ovdje radiš account na muchos pokeru koja je potpuno druga soba, a radi s mrežama na kojima su noiq i nordica.
A sta je sa first deposit bonusom? Kako to funkcionira?
First deposit se samo čisti na ENET networku jer tamo nema rakebacka.
a ovo kaj piše da može uplata i isplata preko pokerstarsa, jel to funkcionira?
Dali se plaća provizija na uplau/ispatu preko pokerstarsa i koliko?
I koliki je raceback na 888 mreži?
1. neznam
2. standardni loyalty program 888 mreže
Joined Muchos poker, made Muchos dineros, so Muchos gracias!
Joined Muchos poker, made Muchos dineros, so Muchos gracias!
Moze malo detaljnije? Da li si cistio bonus u svakoj sobi?
piše da je RB vip, kolki je i jel svi automatski ga imaju ili se mora nešt upisivati?
Za svaku mrežu je drugačije. Ovdje ti pišu rakebackovi:
http://hr.pokerpro.cc/ponuda/47-167-muc
ocije.html
BONUS KOD je PokerProCC
Dr.Greenthumb napisao:Joined Muchos poker, made Muchos dineros, so Muchos gracias!
Moze malo detaljnije? Da li si cistio bonus u svakoj sobi?
Jedino kaj sam cistio u svakoj sobi je prasina prije krecenja..
A na muchos poker se nisam nikad regao,zapravo sam tek sad sam vidio kaj sam jucer napisao..Al sjecam se da sam dosao prilicno drven mado pa mi je ocito rijec muchos bila fascinantna u tom trenutku, ne vidim drugo objasnjenje za svoj post..
kaj se izvlacis sad, da cujemo koliko si pomezetio
About tree fiddy..
Nisam ja vec dugo nis konkretno pomezetio,al doduse vec dugo nisam ni posteno stolicu zagrijao tak da nema smisla ni da gundjam..
Al upravo halam jedan donkament i imam jako dobar filing..Ili je samo dobra skulja,nemam pojma al se smjeskam i natkupljujem..
And I m out..
Al ko ga jebe, bar razvaljujemo u svim sportovima danas..
hocu da igram na enet, koju sobu odabrati? muchos, pokerxe, cristal ili neka druga soba?
mogu li da igram na dvije ili tri sobe, na enet?
kakva su vasa iskustva i je li imao neko problema s ovim sobama?
igra li neko na muchos? je li sigurna poker soba? kolika je provizija na uplatu-isplatu?
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora