mali off topoc,
vidim svi kukaju sta reci roditeljima pa da kazem moju pricu kako sam ja to resio, a vidim tako su i ostali najbrze i efikasnije objasnili.
veliki je problem sto ti stariji a i neki mladji imaju svoje misljenje o pokeru i to je za njih cista bolest zavisnosti. naime svako ce naci nekog svog prijatelja ili tamo nekog koji je prokockao kucu jer je igra poker.i tako i za nas misle da cemo se uvuci u neku mafijasku igru,gde cemo pozajmiti pare pa cemo prvo prodavati stvari iz kuce, pa onda prodati kucu a i po potrebi krasti po prodavnicama.
mozda su krivi i svi ti filmove, gde igraju onaj glupi poker i idu allin i onda ih ovi vijaju za pare.
naime ja nista ne krijem od mojoh pa sam im oma reko da igram poker tj po njihovom se kartam ili ti kockam. secam se kad sam teo da odem prvi put na live uvece u bg a ja u bg nisam nikad iso ovako. al je to bilo svadje :)nekakol su me pustili i rekli da je to zadnji put i da nece placati moje dugove.
pokusavao sam ja njima da objasnim da tu ima BR i da ulazem samo kolko imam para al to im nije ulazilo u glavu. samo su imali u vidu njihovo shvacanje pokera.
onda su mi stalno dobacivali sto se kockam,da zato mi fax ide sporo, da ce me naterati da radim i taj bullshit.to je bilo jedno godinu dana takvog smaranja sve do novembra prosle god. tad sam resio da isplatim para i da kupim nesto i dokazem im da su glupi.isplatio sam 250e, kupio monitor a za ostalo pokupovo pica od po 20e i stavio na policu.mogu reci da je to upalilo i da mi vise ne dobaciju, da me ne teraju da se zaposlim i tako to.samo kad sam to pokupovo svadjao sam se sa kevom jer se ona bojala da ce neko banuti u kucu i traziti pare nazad.
dosta ljudi je i ljubomorno i naziva nas kockarima jer im je neprihvatljivo da mi mozemo tako zaraditi njihovu platu a oni moraju da rade mesec dana .a dosta njih misli i da to nisu prave pare i da ih ne mozemo isplatiti nikad
mislim da je tako najbolje resiti taj problem. znaci malo im pojasnite sta je zapravo poker, malo o BR i da ne ulazete nista iz kuce i obavezno isplatiti malo para da oni vide da su to prave pare i da moz kupiti nesto za njih
moz biti dobar kolko oces kad njih sere