Re: VAŽNO: S kim (ne) obaviti transakciju
masterboy +
2500 eur
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker Transakcije » VAŽNO: S kim (ne) obaviti transakciju
ako se ne objavljuju ja bih pored nickova za nepovjerljive objavio i sve informacije koje su o njima dostupne, tipa MB nick, PS nick ili broj tekućeg - tako da se izbjegne scammanje s novog nicka
e atk bi i ja pa sad nebi aj bio ostecen u citavoj prici...
Pod nepovjerljivi imaš "Pokerstars: star2185"
Safinator +
$50
http://imageshack.us/photo/my-images/826/fffvn.jpg/
knez291 -
ugl poslao paysafe bon od 50kn, on rekao da nije dobio da nesto nije u redu. provjerio preko interneta stanje bona. link iznad se sve vidi. dali postoje ljudi koji to rade zbog 50 kn .. tuzno lp
Zadnji popravljao babareza (27-04-2013 13:50:29)
pa sta ne mozes s paysafe bonom uplatiti direktno na starse??
uglavnom, moj savjet ti je da nikad ne saljes prvi nekome tko ima malo postova, a vece transakcije uvijek obavljaj preko posrednika..
pa sta ne mozes s paysafe bonom uplatiti direktno na starse??
uglavnom, moj savjet ti je da nikad ne saljes prvi nekome tko ima malo postova, a vece transakcije uvijek obavljaj preko posrednika..
stvarno neznam dali se moze jer sam i ja prvi put koristio paysafe a bio sam preko moba dok sam bio na forumu pa nisam ni vidio koliko postova ima.. ugl nije to bitno sto je on prevario mene nego samo da pokazem da je to zbog 50kn .. kuda ovaj svijet ide
da, tuzno
ali na starse sigurno mozes uplatiti putem paysafecarda
da, tuzno
ali na starse sigurno mozes uplatiti putem paysafecarda
skuzio sam danas.. ugl platio sam to 50 kn da saznam, pa sam potom sam uplatio preko paysafecarda i sve funkcionira
vice ++
masterboy +, prvi sam mu poslao
masterboy +. sve po dogovoru cca 300 usd.
Zadnji popravljao nkotb (09-05-2013 16:15:10)
masterboy +. 800$... uglavnom, vec sam puno puta radio s njim transakcije i siguran je i tocan ko svicarski sat.
wannabePRO +
obavil stejk po dogovoru
Pozdrav ,svim clanovima foruma .
E sad da krenem ... Prije par godina sam scamao par ljudi s ovoga foruma s nickovima Superstar.hr i Sookie.
Znam da sam zaribao nogala i vjerojatno jos dvoje , mozda i troje ljudi , pa vas ovim putem molim da mi posaljete nickove i
iznose za koje sam sjebao.
Primite isprike moje , nema izgovora za to sto sam napravio , zao mi je.